Hirdetés
- Senki sem töröl ennél jobban
- Hisense LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autós kamerák
- Először sikerült AI felskálázót integrálnia a Proton fő komponensébe a Valve-nak
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
oregcsóka
őstag
válasz
mr_ricsi
üzenetére
Igazad van ricsi, ha nem lenne jó, nem publikálnák. Én csak azt tolmácsoltam, amit idáig olvastam más fórumokon is.
Én egyszer futtattam ilyen low level formatot, egy félig halott samsung 160GB-os vinyón, nem javult meg tőle, ugyanúgy gariztatni kellett.
Egyébként a Pmagicra is aztmondják sokan, hogy véglegesen tönkretette a vinyójukat, és én el is hiszem, hogyha nem tud valaki angolul, és össze-vissza bizergálja, biztos tud csúnya dolgokat művelni.
Én egy bootmanager progival voltam így régebben, belepiszkáltam, aztán onnantól kezdve be se töltött a rendszer, sőt, újratelepítés elött az MBR-t is törölnöm kellett.
Na, én azóta kérlekszépen, ami egy kicsit is veszélyesnek tünik, nagy ívben elkerülöm...
/persze tisztában vagyok vele, ha valaki tudja kezelni, minden progiból lehet hasznos dolgokat előcsalogatni...
/
Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Senki sem töröl ennél jobban
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- E-roller topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hisense LCD és LED TV-k
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Apple Watch SE 2gen 40mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
/