Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen processzort vegyek?
- A VBIOS az oka a Radeon RX 9070 és az X99-es alaplapok inkompatibilitásának
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Egérpad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
oregcsóka
őstag
válasz
mr_ricsi #113 üzenetére
Igazad van ricsi, ha nem lenne jó, nem publikálnák. Én csak azt tolmácsoltam, amit idáig olvastam más fórumokon is.
Én egyszer futtattam ilyen low level formatot, egy félig halott samsung 160GB-os vinyón, nem javult meg tőle, ugyanúgy gariztatni kellett.
Egyébként a Pmagicra is aztmondják sokan, hogy véglegesen tönkretette a vinyójukat, és én el is hiszem, hogyha nem tud valaki angolul, és össze-vissza bizergálja, biztos tud csúnya dolgokat művelni.
Én egy bootmanager progival voltam így régebben, belepiszkáltam, aztán onnantól kezdve be se töltött a rendszer, sőt, újratelepítés elött az MBR-t is törölnöm kellett.
Na, én azóta kérlekszépen, ami egy kicsit is veszélyesnek tünik, nagy ívben elkerülöm...
/persze tisztában vagyok vele, ha valaki tudja kezelni, minden progiból lehet hasznos dolgokat előcsalogatni.../
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime H370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Thermaltake V3 FSP 400W
- Bomba ár! Dell Latitude 5510 - i5-10G I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest