Hirdetés
- Új gigakonzorcium erősítené meg az ARM szoftveres hátterét
- Gyárátalakításokkal kaszálna nagyott a memóriapánikból a Samsung
- Szendvics a csúcson: teszten a különleges ROG Swift PG27AQWP monitor
- Mi a különbség a szerver és a PC között?
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
-
PROHARDVER!
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Az én DLC vágyam, hogy a MEA is kap egy tisztességes lezárást, mint ahogy a DAI is kapott a Trespasser-el az alapjáték jellegtelen végbeszakadása (+ erőltetett NPC köszöntőkör) után (ami szerintem 1:1 igaz a MEA-ra is, csak Corypheus helyett az Archon esett össze, és még "lakoma" sem volt, ahogy most a búcsúhelyszín sem volt épp "pompás"), ideális esetben a Benefactor is felbukkanhatna végre, ha már végig ott lóbálták azt a koncot, hogy legyen érdekes töltet is a lezáráshoz vezető úton (Solas megfelelője talán egy Angara külsőben az orrunk előtt "rejtőző" Jardaan lenne, ha 1:1 copy-paste sablonra hajtunk, akkor Jaal, de esetleg megkavarhatnánk úgy is, hogy Kett külsőben ténykedik "beépülve", vagy egy feltáratlan Vault-ban alszik még és pont a játék végén ébred fel, mikor kinyílik a Meridian ajtaja).
Amúgy ahogy telik az idő, egyre jobban haragszom a MEA-ra. Felébresztette, de nem elégítette ki a Bioware függőségem. Tegnap elindítottam fél percre a DAI-t, csak hogy gyönyörködjek a design-ban, és orrba vágott, hogy mennyivel szebb, mint a MEA (miközben kisebb a gépigénye), mert sokkal részletgazdagabb és "festőibb" a helyszínek kidolgozása. (Mikor megjött a MEA, győzködtem magam, hogy elég szép ez is, illetve a DAI-nak inkább a gyengeségeit idéztem fel, mikor gondolatból próbáltam összevetni. Nagy hiba volt...)
Hol vannak a MEA-ban ehhez hasonlóan kidolgozott helyszínek: tikk, tokk?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Formula-1
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Napelem
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Közeleg a Fairphone 6 első főverziófrissítése
- Milyen autót vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vége a japán TV gyártásnak?
- Crimson Desert - Fókuszban a szinkronhangok
- További aktív témák...
- Intel Core i9-10850K 10-Core 3.6GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.20 GHz)
- Új Dobozos MSI Prestige A16 AI+ 16" -40% AMD Ryzen AI 9 365 32/1TB Radeon 880 QHD+ 165Hz
- Lenovo LOQ 15IRH8 15.6" FHD IPS i5-13500H RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- GP66 Leopard 10UE 15.6" FHD IPS i7-10870H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- Sony HT-A5000 5.1.2 csatornás Soundbar Dolby Atmos és DTS:X és PlayStation 5 támogatással !
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ZALMAN Z10 PLUS Seasonic 750W
- Eladó Apple iPhone 12 64GB / 12 hó jótállás
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iPhone 11 Pro 256GB 100% (3Hónap Garancia) - AKCIÓ
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest