Hirdetés
-
PROHARDVER!
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Televan74
üzenetére
Én akkor is előrendelem, csak mert MASS EFFECT/BioWare
Ezt nem lehet benyalni! Akármi sül ki belőle, nem lesz csalódás, csak úgy kell hozzá állni. Ez NEM a trilógia lesz, semmilyen szinten nem érhet fel hozzá, max grafikailag, nem is lenne lehetséges. Akkorát lehetetlen még egyszer durrantani. Star Wars sorozatból, is csak az eredeti a Star Wars, a többi rész mind más lett. A kor, és a hangulat is elszállt, a dolgok/igények is megváltoztak. Az Andromeda Mass Effect játék lesz, de nem AZ a Mass Effect, aki úgy ül le majd elé játszani, csalódni fog!! Lesznek "jé ez de ismerős!!" dolgok benne, nyilván, hiszen ez még mindig BioWare játék, és a rajongóknak is meg kell felelni. Tanácsolni csak egyet tudok, én pl a Star Wars 7-et is úgy néztem, hogy egy jópofa sci fi filmet, nem voltak elvárásaim, és úgy tetszett. (Más kérdés, hogy mint Star Wars film sz@rt se ér!)
A végére csak annyit, hogy Shepard örökké él, szelleme körbe lengi majd ezt az új trilógiát is, de ő csak mosolyogva nézi odafentről ezt új generációs történetet, mert ő is tudja, hogy Shepard nélkül olyan lesz a Mass Effect, mint Han Solo nélkül a Star Wars...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian LI LANCOOL 207 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Zalman S2 TG CM 700W
- Fractal Design Momentum 12 RGB Black
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R7 1800X 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD RX 5600 XT 6GB Rampage SHIVA 400W
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ezt nem lehet benyalni! Akármi sül ki belőle, nem lesz csalódás, csak úgy kell hozzá állni. Ez NEM a trilógia lesz, semmilyen szinten nem érhet fel hozzá, max grafikailag, nem is lenne lehetséges. Akkorát lehetetlen még egyszer durrantani. Star Wars sorozatból, is csak az eredeti a Star Wars, a többi rész mind más lett. A kor, és a hangulat is elszállt, a dolgok/igények is megváltoztak. Az Andromeda Mass Effect játék lesz, de nem AZ a Mass Effect, aki úgy ül le majd elé játszani, csalódni fog!! Lesznek "jé ez de ismerős!!" dolgok benne, nyilván, hiszen ez még mindig BioWare játék, és a rajongóknak is meg kell felelni. Tanácsolni csak egyet tudok, én pl a Star Wars 7-et is úgy néztem, hogy egy jópofa sci fi filmet, nem voltak elvárásaim, és úgy tetszett. (Más kérdés, hogy mint Star Wars film sz@rt se ér!)