Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Televan74 #1183 üzenetére

Én akkor is előrendelem, csak mert MASS EFFECT/BioWare :) Ezt nem lehet benyalni! Akármi sül ki belőle, nem lesz csalódás, csak úgy kell hozzá állni. Ez NEM a trilógia lesz, semmilyen szinten nem érhet fel hozzá, max grafikailag, nem is lenne lehetséges. Akkorát lehetetlen még egyszer durrantani. Star Wars sorozatból, is csak az eredeti a Star Wars, a többi rész mind más lett. A kor, és a hangulat is elszállt, a dolgok/igények is megváltoztak. Az Andromeda Mass Effect játék lesz, de nem AZ a Mass Effect, aki úgy ül le majd elé játszani, csalódni fog!! Lesznek "jé ez de ismerős!!" dolgok benne, nyilván, hiszen ez még mindig BioWare játék, és a rajongóknak is meg kell felelni. Tanácsolni csak egyet tudok, én pl a Star Wars 7-et is úgy néztem, hogy egy jópofa sci fi filmet, nem voltak elvárásaim, és úgy tetszett. (Más kérdés, hogy mint Star Wars film sz@rt se ér!)
    A végére csak annyit, hogy Shepard örökké él, szelleme körbe lengi majd ezt az új trilógiát is, de ő csak mosolyogva nézi odafentről ezt új generációs történetet, mert ő is tudja, hogy Shepard nélkül olyan lesz a Mass Effect, mint Han Solo nélkül a Star Wars...

Új hozzászólás Aktív témák