Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Androidos tablet topic
- Dobná a fizikai kezelőszerveket a Sony gamepad koncepciója
- Nyomtató topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Raspberry Pi
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Att1la.
üzenetére
Én a 2-t most vettem elő megint, mert végre meg tudtam szerezni a DLC-ket, úgy hogy most elkezdtem az egyiket vagyok 44 óránál, mondjuk elég sokat tökölök vele néha, de csak az élmény miatt

Az első részt meg szerintem mindenképp megéri kijátszani, mert akkora jó sztorija és feelingje van hogy nem lehet letenni. Érteni fogod az 1 nélkül is a 2-t, de kb olyan mintha nem néznéd meg a Gyűrűk ura első két részét, csak a harmadikat.
Szal előbb az elsőt nyomd le, az is lesz egy 30 óra körül ha minden küldit kijátszol, a sztorin behalsz majd olyan jó, aztán jöhet a kettő, ahová át tudod majd menteni az első részben alakult cselekmények következményét. Ezáltal meg majd bónuszokat kapsz a 2. részben és úgymond nem a 0-ról indulsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Mass Effect 2
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Lenovo ThinkStation P330 Tower,Core i7-9700(9.gen),16GB DDR4,500GB NVMe SSD,Win 10/11 Pro,Fekete
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256/12GB Green 1év garancia!
- JPW hangfal , jo állapotban
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs