Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
A nyomj F-et tényleg gáz, egyrészt mert néha kitakarja a beszélgetést, de engem eleinte még jobban zavartak ezek a feliratok azzal, hogy szinte minden gombot átállítottam a WASD-on és Mouse 1-2 kivételével, és természetesen a stílusából ítélve dinamikusnak tűnő gombnév az a default kiosztást követte, így ha néha valami nem egyértelmű gomb megnyomását kérte, akkor nyomkodhattam össze-vissza, mire kiderül, hogy ami eredetileg F volt, az most nekem mi. (Mert ugye a gomb nevét és nem funkció nevét írta ki, és már nem tudtam visszakeresni, hogy eredetileg milyen funkcióhoz volt társítva az a gomb, csak ha resetelem a kiosztást...)
Azt pedig hogy épp mit használ menet közben szerintem az is azon állt alapból, ami a legütősebb fegyver a tarsolyában, és ért is hozzá, bár ott én is beleszóltam néha, hogy tedd el a shotgun-t, ha tudsz te lőni gépfegyverrel is, de ezért vagy parancsnok, hogy utasítgass néha.Én úgy vettem észre, hogy az alap fegyvereknél automatikusan a legfejlettebbet adta mindenkinek. Tehát ha volt pl. c12, x24, x38, és az x38 volt a leghatékonyabb, akkor az volt a default. A speciális fegyvereket (mint pl. az atomrobbanást imitáló nehézfegyvert) viszont megjegyezte, így ezzel nekem nem volt gondom, miután erre rájöttem, csak next-next-finish stílusban nyomtam.
És ha direkt bugokat keresel, akkor nem árt menteni, mielőtt sátrakat mászol.

Jó, lehet hogy vannak véletlen bugok, hogy gyakorlatilag beteleportál, mert nálam is volt, hogy néha önkéntelenül megindult valamerre a karakterem, és néha csapattársak is elveszetek (parancsra sem zárkóztak fel), de ők is előkerültek a következő ajtónál, ahol volt valami jelenet, vagy legalább is zárfeltörés, hasonló...(#864) SzalaiG - Nem kell. Felugrál néha a tipp-ablak, hogy használd, de nem kötelező, minthogy nem is kötelező olyan karakterrel nyomni, akinek van bármi képessége. Bár akkor többet ér olyan karakterrel tolni, akinek eleve nincs képessége, de jobban ért a fegyverekhez.
Én nagyon jó hasznát vettem a földön végigfutó biotikus robbanássorozatnak. Kimaxolva már úgy vágott át a kisebb ellenfeleken (SPOILER - mint pl. a robotvázzá alakított emberek - SPOILER), mint kés a vajon.
Bár a lerohanásnak semmi értelmét nem láttam, hacsak nem 1 ember volt már talpon minimum élettel, és nem lehetett ezzel pontot tenni a végére. (igaz erre nem is pakoltam túl sok képesség pontot).
Új hozzászólás Aktív témák
Mass Effect 2
- Új Asus 15 TUF FHD 144Hz G-Sync Ryzen7 7735HS 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 01.23
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest