Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• janos666

nagyúr

válasz _ak_ #863 üzenetére

A nyomj F-et tényleg gáz, egyrészt mert néha kitakarja a beszélgetést, de engem eleinte még jobban zavartak ezek a feliratok azzal, hogy szinte minden gombot átállítottam a WASD-on és Mouse 1-2 kivételével, és természetesen a stílusából ítélve dinamikusnak tűnő gombnév az a default kiosztást követte, így ha néha valami nem egyértelmű gomb megnyomását kérte, akkor nyomkodhattam össze-vissza, mire kiderül, hogy ami eredetileg F volt, az most nekem mi. (Mert ugye a gomb nevét és nem funkció nevét írta ki, és már nem tudtam visszakeresni, hogy eredetileg milyen funkcióhoz volt társítva az a gomb, csak ha resetelem a kiosztást...)
    Azt pedig hogy épp mit használ menet közben szerintem az is azon állt alapból, ami a legütősebb fegyver a tarsolyában, és ért is hozzá, bár ott én is beleszóltam néha, hogy tedd el a shotgun-t, ha tudsz te lőni gépfegyverrel is, de ezért vagy parancsnok, hogy utasítgass néha.

Én úgy vettem észre, hogy az alap fegyvereknél automatikusan a legfejlettebbet adta mindenkinek. Tehát ha volt pl. c12, x24, x38, és az x38 volt a leghatékonyabb, akkor az volt a default. A speciális fegyvereket (mint pl. az atomrobbanást imitáló nehézfegyvert) viszont megjegyezte, így ezzel nekem nem volt gondom, miután erre rájöttem, csak next-next-finish stílusban nyomtam.

És ha direkt bugokat keresel, akkor nem árt menteni, mielőtt sátrakat mászol. :DDD
    Jó, lehet hogy vannak véletlen bugok, hogy gyakorlatilag beteleportál, mert nálam is volt, hogy néha önkéntelenül megindult valamerre a karakterem, és néha csapattársak is elveszetek (parancsra sem zárkóztak fel), de ők is előkerültek a következő ajtónál, ahol volt valami jelenet, vagy legalább is zárfeltörés, hasonló...

(#864) SzalaiG - Nem kell. Felugrál néha a tipp-ablak, hogy használd, de nem kötelező, minthogy nem is kötelező olyan karakterrel nyomni, akinek van bármi képessége. Bár akkor többet ér olyan karakterrel tolni, akinek eleve nincs képessége, de jobban ért a fegyverekhez.
    Én nagyon jó hasznát vettem a földön végigfutó biotikus robbanássorozatnak. Kimaxolva már úgy vágott át a kisebb ellenfeleken (SPOILER - mint pl. a robotvázzá alakított emberek - SPOILER), mint kés a vajon.
    Bár a lerohanásnak semmi értelmét nem láttam, hacsak nem 1 ember volt már talpon minimum élettel, és nem lehetett ezzel pontot tenni a végére. (igaz erre nem is pakoltam túl sok képesség pontot).

Új hozzászólás Aktív témák