Hirdetés
- Váratlanul megerősítette a mobil GeForce RTX 5070-et az NVIDIA
- A képkockasebességet is tudja mérni az új AIDA64
- Ha tetszik a jó öreg Xbox Green Edition konzol, ez a numerikus pad is fog
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
-
PROHARDVER!
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kidus
őstag
SPOILER
Annyi tenyezoje van ezeknek, es annyi verziot hallottam mar, hogy regen elvesztettem a fonalat

Amiben biztos vagyok, ha elso korben Miranda vezet, loyal, es Legion a tech aki szinten Loyal, akkor tulelik. Es ha masodik korben is Miranda vezet loyalisan, akkor azt is tuleli.
Ha pedig Samara loyal es vele mesz meg 2 loyal tarsaddal a buborekban, akkor is tuleli mindenki. Ezek szerint Jack is mehet ha loyal.
Az is tuti, hogy ha Samara nem loyal es o nyomja a field-et, akkor is meghal valaki, mindegy kiket viszel.
Ezen kivul semmiben nem vagyok teljesen biztos
Thane-t probaltam meg buborekra ( szinten loyal ), de elfaradt, es a vegen elkaptak Legion-t ( miutan bementunk az ajton, o hatramaradt es felkaptak a bogarkak ).
A vegen csak loyal emberekkel mentem mindig, sosem halt meg egyik sem, de nem probaltam vegig mindet, lehet hogy van, aki meghal.Ha a hajon nincs kifejlesztve a kinetic shield, akkor is random mod halnak meg....
Új hozzászólás Aktív témák
Mass Effect 2
- Anker SOLIX C300X hordozható töltőállomás (288Wh) - LiFePO4 - 140W USB-C - szivargyújtó
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Honor Magic5 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell Inspiron 16 Plus 7640 Ultra 7 / RTX 4060 16gb DDR5 1TB SSD/2.5K 120Hz Garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL (ELKELT)
- 27% - Számítógép! i7-4790 / GTX 1660 Super / 16GB DDR3 / 500GB SSD / 500w
- Lian Li Strimer Wireless RGB Kábel PACK! 24Pin + CPU + VGA + Kontroller
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest