Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kidus
őstag
Ez szerintem csak egy jo bug.
A reaperes spekulaciokat meg en kizarnam, sehogy nem all ossze.
Meg azt talan el tudnam kepzelni, hogy Illusive baratunk geth fejlesztes, beleillene a jo nagy jutalom is, amit intact geth-re irtak ki, nehogy rossz kezekbe keruljon.
De ez is nagyon gyenge labakon all.
Szerintem mar mindenkinek eszebe jutott, hova is tegye a faszit, de szerintem nem lehet tul sokra jutni, foleg ha nagy a csavar, gondosan ugyelnek ra, hogy ne lehessen rajonni, vagy hogy megzavarjak az embert.
Ez olyan dolog, mint az a hir, amivel regen inditottak, hogy Shep meghalt
Új hozzászólás Aktív témák
Mass Effect 2
- World of Tanks - MMO
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asztrofotózás
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Elite: Dangerous
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Iphone 17 Pro Max 256 GB. ESIM, Független.
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy A53 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Akku: 100%, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Új Asus Vivobook 15 FHD OLED Ryzen5 7520U 4.3Ghz 16GB DDR5 512GB SSD Radeon 610M Win11 Garancia
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - PS4/PS5 BD-JB LEMEZ KAPHATÓ!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest