Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• -KP-

veterán

válasz jahrn #1447 üzenetére

nyugi,szó sincs ilyesmiről :N csak hidd el,végigpróbálgattam nagyonsok verziót. számtalan retrain powers-t nyomtam, hogy kipróbáljam milyen kombinációban hogy viselkednek,és ez vált be legjobban.

Tudom mi mennyit sebez, hisz ingame írja is. area reave 320at sebez 3méteren belül. heavy reave 440-et de nincs AoE. heavy warp 400at sebez, és 5méteres körzetben ha valami biotikával kerül kölcsönhatásba. unstable warp 320at sebez, ha biotikával kerül kölcsönhatásba, akkor 7méteren belül. mindez barrier/valamilyen biotika, vagy páncél esetén érvényes. hp vagy pajzs esetén a szokásos 160,200 a sebzésük,de ott már csak az Area Reave AoE.

De a Warp csak akkor AoE, ha biotikával kerül kölcsönhatásba, különben nem, viszont az Area Reave meg mindenképpen az. Ergo vagy tőled vagy csapattárstól kell valami biotikát használni pluszba, hogy barriertől megfosztott ellenre használva is AoE legyen. Lehet hogy ez elkerülte a figyelmedet.

Ezek a számok így szépek, mégis azt vettem észre, hogy a gyakorlatban nem teljesen úgy köszönnek vissza, ahogy papíron kellene, így jutottam ide.

Új hozzászólás Aktív témák