Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Projektor topic
- Nos igen, ilyen is lehet egy notebook…
- Autós kamerák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- VR topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Meglivorn
aktív tag
válasz
Derrewyn
üzenetére
Nekem paragonnal felajánlotta a választást - harc közben volt egy lehetoségem hogy kinek segítek).
Egyébként renegade oldalról sem tartanám logikusnak a fordulatot, lehetek akármilyen paraszt, a seggem inkébb védje valaki aki hűséget esküdött mint aki csak ki akarja szívni az agyam
De ha hozzáteszed hogy pont előtte buherált bele a fejedbe, akkor már felfoghatod úgy, hogy csak félig a saját döntésed, amit persze racionalizálsz a magad módján

Ami a mentést illeti: a Tanács sorsáról döntés után még tudsz menteni, csak arról nem, hogy ki legyen tanácstag, Anderson vagy Udina. Viszont erre rákérdeznek az elején, és valaki említette, hogy ha "rossz" választ ad, akkor az lesz az érvényes.
Én inkább azt nem értem hogy a hivatalos - azaz ha új karaktert indítasz - verzióban hogy lehet Udina a tanács tagja. Még az angol hivatalos fórumokon se láttam aki őt választotta volna, pláne ahogy az egész 1 alapján viselkedik.
Új hozzászólás Aktív témák
Mass Effect 2
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Óra topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Parkside szerszám kibeszélő
- E-roller topik
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- 27% - ASUS TUF VG249Q3R Gaming IPS Monitor! 180Hz / 1ms / 1920x1080 / FreeSync
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RX 7900 XTX / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen /12Hó garancia / Akku: 100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest