- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- VR topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple asztali gépek
- Apple MacBook
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Mini-ITX
-
PROHARDVER!
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Meglivorn
aktív tag
válasz
Derrewyn
üzenetére
Nekem paragonnal felajánlotta a választást - harc közben volt egy lehetoségem hogy kinek segítek).
Egyébként renegade oldalról sem tartanám logikusnak a fordulatot, lehetek akármilyen paraszt, a seggem inkébb védje valaki aki hűséget esküdött mint aki csak ki akarja szívni az agyam
De ha hozzáteszed hogy pont előtte buherált bele a fejedbe, akkor már felfoghatod úgy, hogy csak félig a saját döntésed, amit persze racionalizálsz a magad módján

Ami a mentést illeti: a Tanács sorsáról döntés után még tudsz menteni, csak arról nem, hogy ki legyen tanácstag, Anderson vagy Udina. Viszont erre rákérdeznek az elején, és valaki említette, hogy ha "rossz" választ ad, akkor az lesz az érvényes.
Én inkább azt nem értem hogy a hivatalos - azaz ha új karaktert indítasz - verzióban hogy lehet Udina a tanács tagja. Még az angol hivatalos fórumokon se láttam aki őt választotta volna, pláne ahogy az egész 1 alapján viselkedik.
Új hozzászólás Aktív témák
Mass Effect 2
- Futás, futópályák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7390 2in1 360 fokban kinyitható 13,3" FHD IPS touch, 8650u, 16GB RAM, jó akku.
- DELL Latitude 5420 Core i5-1135G7
- Eladó LG 43UN71003LB 43 4K UHD Smart TV
- Kicsibe van ennél jobb ár-ér arány? Phanteks - Enthoo Evolv ITX - PH-ES215P BK INGYEN Szállítva!
- A kis CUKISÁG! IWIN A1 ITX 600W PSU Ingyen MPL-el Érdekelhet?
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 7800X3D / RX 6900XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- Samsung Galaxy S26 Ultra Spigen tok, üvegfólia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest