Új hozzászólás Aktív témák
-
ImACeltic
őstag
Nagyon odab@szós volt másodszorra is a trilógia! Ezt a lore-t nagyon összerakták. Anno amikor megjelentek ezek a játékok akkor még nem játszottam velük, de olvastam, hogy volt valami elégedetlenség a 3 befejezése körül és hogy utólag beleraktak egy jó endinget. Szerintem ezt csináltam meg, amikor azt választom, hogy elpusztítom a Reaper-öket és szereztem annyi military assett-et, hogy a végén beadta azt a cutscene-t ahogy Shepard vesz egy levegőt a romok között. De igazából a másik két lehetőség is teljesen jól ki volt találva és megvolt magyarázva mért lennének jók azok is.
Most pedig már el is kezdtem az Andromeda-t szintén másodszorra. Elsőre PS4-en sem futottam bele olyan sok bugba és animációs problémába, mint amennyire elszidták a játékot. Anno ugye elég közel jelent meg a Horizon Zero Dawn-hoz és én az Andromeda miatt félretettem a HZD-t, szóval szerintem teljesen jó ez a játék is. A trilógiához nem ér fel, de messze van a rossztól is.
Nagyon várom az új részt, de szerintem elég messze van, 2024 előtt nem igazán számítok rá.
Új hozzászólás Aktív témák

- Futás, futópályák
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Gyúrósok ide!
- Windows 10
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128 GB Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- SAPPHIRE RX 9070 XT 16GB GDDR6 NITRO+ OC - Új, 2 év gari - Eladó!
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB Blue Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 27% - Samsung S49CG954SU OLED Monitor! 5120x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
- Apple iPhone 13 128 GB Midnight 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 2db Kolink kontinium 1200w platinum
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest