Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ImACeltic
őstag
Nagyon odab@szós volt másodszorra is a trilógia! Ezt a lore-t nagyon összerakták. Anno amikor megjelentek ezek a játékok akkor még nem játszottam velük, de olvastam, hogy volt valami elégedetlenség a 3 befejezése körül és hogy utólag beleraktak egy jó endinget. Szerintem ezt csináltam meg, amikor azt választom, hogy elpusztítom a Reaper-öket és szereztem annyi military assett-et, hogy a végén beadta azt a cutscene-t ahogy Shepard vesz egy levegőt a romok között. De igazából a másik két lehetőség is teljesen jól ki volt találva és megvolt magyarázva mért lennének jók azok is.
Most pedig már el is kezdtem az Andromeda-t szintén másodszorra. Elsőre PS4-en sem futottam bele olyan sok bugba és animációs problémába, mint amennyire elszidták a játékot. Anno ugye elég közel jelent meg a Horizon Zero Dawn-hoz és én az Andromeda miatt félretettem a HZD-t, szóval szerintem teljesen jó ez a játék is. A trilógiához nem ér fel, de messze van a rossztól is.
Nagyon várom az új részt, de szerintem elég messze van, 2024 előtt nem igazán számítok rá.
Új hozzászólás Aktív témák

- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Okos Otthon / Smart Home
- Szerényebb kivitelben is elérhető a Realme GT 8 Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Synology NAS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Alkoholista nevelde
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- ELADNÁD IPHONE KÉSZŰLÉKED? ADD EL A MOBILESHARKNAK GYORSAN ÉS BIZTONSÁGOSAN!
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJÉVI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Amazfit Cheetah okos óra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest