Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ImACeltic

őstag

Nagyon odab@szós volt másodszorra is a trilógia! Ezt a lore-t nagyon összerakták. Anno amikor megjelentek ezek a játékok akkor még nem játszottam velük, de olvastam, hogy volt valami elégedetlenség a 3 befejezése körül és hogy utólag beleraktak egy jó endinget. Szerintem ezt csináltam meg, amikor azt választom, hogy elpusztítom a Reaper-öket és szereztem annyi military assett-et, hogy a végén beadta azt a cutscene-t ahogy Shepard vesz egy levegőt a romok között. De igazából a másik két lehetőség is teljesen jól ki volt találva és megvolt magyarázva mért lennének jók azok is.

Most pedig már el is kezdtem az Andromeda-t szintén másodszorra. Elsőre PS4-en sem futottam bele olyan sok bugba és animációs problémába, mint amennyire elszidták a játékot. Anno ugye elég közel jelent meg a Horizon Zero Dawn-hoz és én az Andromeda miatt félretettem a HZD-t, szóval szerintem teljesen jó ez a játék is. A trilógiához nem ér fel, de messze van a rossztól is.

Nagyon várom az új részt, de szerintem elég messze van, 2024 előtt nem igazán számítok rá.

Új hozzászólás Aktív témák