Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Dobná a fizikai kezelőszerveket a Sony gamepad koncepciója
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Raspberry Pi
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
dunc
nagyúr
Emberek mekkora egy játék ez,Magyarul tudom játszani tehát értem,és élvezem az egész történetet,én nem vagyok oda az SW-ért és különbenis ennek a története übereli az összes SW-t együtt ,rég nem fogot meg így játék pedig még az űrös témáért se vagyok oda de ez istenkirály gama....
360 on nem játszottam mert nem értettem,de pc a magyar változat megoldott mindent tetszik a hangulat és a kapitány jelleme,sokszor kemény vagyok majd mindenkit megöltek akit lehetet,de amikor egy társam kellet megölni az kifejezetten rosszul eset (amikor ellenkezett mert a faja kipusztitást ellenezte)és ráadásul ami útán kivégeztem ,még a temetését se engedtem hanem a mocsába dobattam...kemény gama....TETSZIK
Új hozzászólás Aktív témák

- LG 45GX950A-B - 45" Ívelt OLED evo / 5K WUHD / 165Hz-330Hz / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R7 1800X 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD RX 5600 XT 6GB Rampage SHIVA 400W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB LIAN LI LANCOOL 207 Digital 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Natúr Titán - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártyafüggetlen, 86% Akkumulátor
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" Ryzen 5 4680U 6magos! 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
360 on nem játszottam mert nem értettem,de pc a magyar változat megoldott mindent tetszik a hangulat és a kapitány jelleme,sokszor kemény vagyok majd mindenkit megöltek akit lehetet,de amikor egy társam kellet megölni az kifejezetten rosszul eset (amikor ellenkezett mert a faja kipusztitást ellenezte)és ráadásul ami útán kivégeztem ,még a temetését se engedtem hanem a mocsába dobattam...kemény gama....TETSZIK