Hirdetés
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Hirtelen rájött az AMD, hogy mégsem szűnt meg egy funkció az egyes Radeonokon
- Aggódhatnak a amerikaiak: a Huawei újabb lépést tett a modern AI gyorsítók felé
- Hamarosan mind begombázunk?
- Hobby elektronika
- asus rog strix coil whine normális?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Frissítettél? Lehet, hogy ezért tűnt el egy funkció a VGA-dról!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Úgy látom nem sikerült értelmezni a hozzászólásomat, különösen a fejlesztésre vonatkozó mondatot. ergoGnomik #16: Ez egy válasz volt a #7 hozzászólásodra amit úgy értelmeztem, hogy szerinted én nem találkoztam még olyan adat mennyiséggel, ami egy átlag user SSD-jén nem fér el. (ami tipikusan 256 GB és 1 TB között mozog) 
- 

csibe1 addikt "ha megint lenne egy boom az SSD fejlesztésben, megint lenne zuhanás 4-8TB-os SSD között, ami magával hozná a nagyobb kapacitású meghajtók megjelenését, olcsóbbá válását is." Jajj, de szépen hangzik... aztán ennyi. 
 Mennyire lennének tartósak, milyen lenne az adatbiztonság az átlagfelhasználóknak eladott verziókban?
 Múltkor néztem Intel 30TB-os, 1 milla körül volt, de most rákeresve 1,4 [link]
 Ez nem igazán az átlag felhasználónak készült, már az ára miatt sem  
 Ez HDD-ben kicsit olcsóbb, még a vállalati kategória is.
 Szóval akkor olcsó, nagy kapacitású SSD-t a népnek, a többi meg nem számít?
- 

válasz  ergoGnomik

üzenetére ergoGnomik

üzenetéreNem tudom honnan veszed., hogy én mit tudok elképzelni és mit láttam már, de köszi a feltételezést. Nem mindenki csak a 256GB-os SSD-k világában él. Pont azért gondoltam, hogy az SSD-ket fejlesztik komolyabban, mert olcsóbb lehet a gyártás, kisebb az energiafelhasználás, gyorsabb. 
 A HHD-re már évekkel ezelőtt azt mondták, kezdik elérni a fizikai határokat, már csak a tányérok számának növelésével lehet tovább növelni a kapacitását.
 Azért mikorkomolyabban elkezdték tolni az SSD-k fejlesztését, nagyon megzuhantak a 128, 256, 512 SSD-k árai. Felételezem, ha megint lenne egy boom az SSD fejlesztésben, megint lenne zuhanás 4-8TB-os SSD között, ami magával hozná a nagyobb kapacitású meghajtók megjelenését, olcsóbbá válását is.Sogron: Lásd fentebb. 
- 

tibaimp nagyúr válasz  Neovenator

üzenetére Neovenator

üzenetéreMa már ez nem így megy a fórumban sem. Az EXOS és a Ironwolf nagyon is mennek. A Toshiba az MGxx szériával tarol, főleg 16TB fölött, mert nagyon jó a Ft/TB aránya, ahogy az EXOS-é is. A WD inkább a kisebb, jellemzően 8TB alatti kategóriában jó, mert a He töltetű HDD-i nagyon drágák, egyszerűen nem éri meg. 
- 

válasz  Neovenator

üzenetére Neovenator

üzenetéreÁhhá, érdekes. 
 Pedig nagyon mondták, hogy a HAMR sokat fogyaszt, meg nem jó irány. 
 Kössz az infót!
- 

Neovenator senior tag Semmi, bebukott, úgyhogy valószínű a Seagate-től licenszelik a HAMR technológiát, amit már 3 éve tesztel a partnerekkel a Tengerkapu, különben konstans 3 év lemaradásban lennének mostantól. 
 Érdemes lesz ezt az infót fejben tartani, amikor szokásosan kitör majd a fórumos "én csak WD-t veszek, mer' a Szígét asszar" típusú vinnyogás. 
- 

Fura, hogy még mindig erőltetik a HDD alapú adattárolást. 
- 

A WD nem a MAMR-ra esküdözött? Azzal mi lett? 
- 

Végülis, ideje volt már... 
 Kicsit szerintem bealudtak a versenytársak mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Crucial P310 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7200-6600 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Használt NVME M2 SSD-k - 1000 GB tól 2048GB-ig Samsung Hynix Intel Kioxia WD Micron Toshiba
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 24GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő