Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
- 

válasz  ergoGnomik

üzenetére ergoGnomik

üzenetéreNem tudom honnan veszed., hogy én mit tudok elképzelni és mit láttam már, de köszi a feltételezést. Nem mindenki csak a 256GB-os SSD-k világában él. Pont azért gondoltam, hogy az SSD-ket fejlesztik komolyabban, mert olcsóbb lehet a gyártás, kisebb az energiafelhasználás, gyorsabb. 
 A HHD-re már évekkel ezelőtt azt mondták, kezdik elérni a fizikai határokat, már csak a tányérok számának növelésével lehet tovább növelni a kapacitását.
 Azért mikorkomolyabban elkezdték tolni az SSD-k fejlesztését, nagyon megzuhantak a 128, 256, 512 SSD-k árai. Felételezem, ha megint lenne egy boom az SSD fejlesztésben, megint lenne zuhanás 4-8TB-os SSD között, ami magával hozná a nagyobb kapacitású meghajtók megjelenését, olcsóbbá válását is.Sogron: Lásd fentebb. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Rap, Hip-hop 90'
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen TV-t vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3715, 98% AKKUMULÁTOR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest