- Megerősíti a platformfüggetlen sugárkövetéses tesztjét a 3DMark
- A Seenda ollós klaviatúrája a Microsoft Sculpt Ergonomic Keyboard nyomdokain jár
- Gamescom 2025: Itt a legújabb Gaming NUC
- Cicomától mentes Palit GeForce RTX 5060 a kevésbé tágas gépházak gazdáinak
- Eldőlt: nem építhetnek hátsó kaput az Apple termékekbe a britek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
sabeur
csendes tag
Ezt ismerem ezt a lencsét, méregdrága, de annyival nem jobb mint az árkülönbség
Én magam nem fotóztam vele, de beszéltem olyan emberekkel, akiknek van ilyen... volt egyszer egy leharcolt darab nevetséges 80Eur-ért ment el gondolkoztam, hogy megveszem
de mégis letettem róla. Ezzel kapcsolatban hallottam azt, hogy azért nem 50-esre gyártották, hanem 55-re, de ez igaz sok más gyártmányra is, mert az extrém nagy fényerő volt az elsődleges szempont, és
55-ösre sikeredett...
Ha jól emlékszek 2/58-as Heliossal is valami hasonló volt
Ha van egy fiatal 1,4/50-ed szép állapotba az símán kárpótol, főleg ha a sorozatszáma 1millió fölötti, mondjuk nagyon szép állapotban van a kicsike kép alapján
Mondjuk a Zuikóéknál volt ez az ''agylövés'', hogy azt hiszem ''elvből'' nem csináltak sokfajta átmérőt, más gyártónál ezt nem tapasztaltam, így fordulhat elő, hogy a nagylátótól, egészen a 100/2,8-on azt hiszem még a 135/3,5 is 49mm-es szűrőmenete van, a teléknél, még van egy méret azt hiszem az 58-as, és van még egy a 180/2 de ez már nem a ''földi'' kategóriába sorolható darab...
Új hozzászólás Aktív témák
- Insta360 GO 3S 4K 128GB ÚJ
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív ( Nikon ) - Újszerű -
- Canon EOS 1200D gépek, +objektívek +kiegészítők (1400 / 3424 / 6600 / 9575/ 11700 / 14600 expoval )
- Sony DSC-HX300 digitális fényképező + 3 extra akksi + 8GB memóriakártya + Hama Star 700 állvány
- Sigma 18-35mm f/1.8 DC HSM A (Nikon F) + dokkoló
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG UltraWide 25UM58-P LED Monitor
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone X 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest