Hirdetés
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
berzerker83
csendes tag
Én dagobert vagyok, nem szeretem "szórni" a pénzt, alaposan utánaolvasok meg átrágok mindent, mielőtt veszek valamit. Plusz szerintem van egy szépsége a minőségi lépcsők végigjárásának.
Valamit még annyi, hogy igaz, hogy itt sokan manuáloznak, de az ismerősi körömben aki fotózgat néha, szinte mindenki passzolta a manuálos dolgot egy rövid próbálkozás után... Nem az én pénzem, nem akarok senkit meggyőzni, te tudod mennyit szánsz rá. 
Igen, az ötvenessel kábé azt látod mint a kitobi végén, de itt egy kis segítség: [link]
-
fattyu
veterán
ennél azért kicsit több difi van obi és obi között. én spec megvenném ennyiért ha van ennyi jáccós keretre.
Ha nem jön be a dolog olcsó jáccós üveggel kevesebbet buksz az tény.
Másik oldalról meg. ha bejön és tetszik ugyis veszel fényerősebbet jobbat vagyis kétszer költesz pénzt.
a szögletes bokeh pl kifejezetten szokta zavarni a népeket. ebben meg kerekítetett 8 van szemben az átlag szögletes 6al... nagy nagy difi.
csak egy másik oldali gondolat. az az ssc meg egy jó obi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujifilm X
- Végleg kitiltaná a Huawei-t az EU a hálózatkiépítésből
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- World of Tanks - MMO
- Robotporszívók
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra - szépséges a szörnyeteg
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Google Pixel topik
- BestBuy topik
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- Hibátlan, megkímélt! II Lenovo ThinkPad T540p II i7-4800MQ I GT 730M I 8GB I 240 GB I 15,6" FHD
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Valamit még annyi, hogy igaz, hogy itt sokan manuáloznak, de az ismerősi körömben aki fotózgat néha, szinte mindenki passzolta a manuálos dolgot egy rövid próbálkozás után... Nem az én pénzem, nem akarok senkit meggyőzni, te tudod mennyit szánsz rá.