Hirdetés
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
fefe9
tag
Szép estét.
Az utóbbi napokban sikerült próbálgatni az új szerzemény Minolta MD 28mm f2.8-at. Nem sok képet készítettem vele, de egyelőre teljesen elégedett vagyok a végeredményekkel, nem bántam meg, hogy a korábbi hsz-eket olvasva ráálltam erre a Minolta vonalra. A kisebbik MD több fényt igényel, mint az 50-es, de egyet rekeszelve ez is elég penge: [link].
Teljesen nyitva kissé tompa, nehéz eltalálnom az éles részt,de egy kicsi bokeh azért van: [link]Összességében mindkét Minolta abszolute kedvenc lett nálam, költséghatékony, de nagyon jól használható üvegek, és minőségileg is kifogástalanok.
(#8790) Csari93: csatlakozva az előttem szólókhoz, Dézi mindent visz, jól elkapott pillanat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Lelövi a Messengert a Facebook Windowson és Macen
- Házimozi haladó szinten
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy A33 5G - a három az majdnem öt
- Milyen autót vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9400F / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest