Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
válasz
leviske #1039 üzenetére
Az alap, amihez viszonyítani lehet és célszerű az Arch. Az Arch stable ága egyenlő a Manjaro unstable ágával, ami után van még egy testing, majd a Manjaro stable. Az átfutás a két véglet között változó, lehet 2-3-4 hét is. Az unstable ág nem javasolt, de a testingre bátran válthatsz, nekem az otthoni azon van, csak a munkahelyi stable. Nem PPA van, hanem az AUR, ott is érdemes körülnézni, illetve lehetnek egyéb, külső tárolók is (akár személyes is, mint a PPA), de nem sokat találtam eddig, a fentiek lefedik az igények 99,9%-át.
-
BoB
veterán
válasz
leviske #1033 üzenetére
Sandboxban futnak a flatpak appok és nincs jogosultságok alapértelmezés szerint csak a home mappádat elérni (meg tmp-).
Egyszeri alkalomra:
flatpak run --filesystem=/eleresi/ut com.dropbox.Client
Véglegesen beállítani:
flatpak override --user --filesystem=/eleresi/ut com.dropbox.Client
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest