Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
anorche1 #985 üzenetére
Ezt el kell mondanom,
magamba tartani nem bírom. (még rímel is)
Beléptem rootként, természetesen semmit nem engedett csinálni a tulajdonjogokkal, mindenre error volt a válasz. Nem módosítható, nem írható még rootként sem.Egyetlen egyet engedett, megosztani! Ez tényleg érdekes.
Namost, a fájlkezelőben továbbra sem tudom írni a partíciót,
viszont ha bemegyek a Hálózatokba és ott a Samba megosztásba, ott a megosztott egész Share partíció és olvasom írom csomót kötök rá, bármit. Gondolom ugyanezt meg tudom tenni távolról hálózaton belépve is (mindjárt lecsekkolom) de helyben semmit
Énnekem ez már túl magas labda.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Napelem
- Melyik tápegységet vegyem?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gitáros topic
- Nők, nőügyek (18+)
- Mobilinternet
- M.2 SSD: hova tedd, hogy a leggyorsabb legyen?
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3334, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A04S 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest