- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
- NVIDIA® driverek topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Autós kamerák
- Milyen processzort vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tovább tarthat a memóriakrízis, mint gondolnánk
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
anorche1
üzenetére
Ezt el kell mondanom,
magamba tartani nem bírom. (még rímel is
)Beléptem rootként, természetesen semmit nem engedett csinálni a tulajdonjogokkal, mindenre error volt a válasz. Nem módosítható, nem írható még rootként sem.Egyetlen egyet engedett, megosztani! Ez tényleg érdekes.
Namost, a fájlkezelőben továbbra sem tudom írni a partíciót,
viszont ha bemegyek a Hálózatokba és ott a Samba megosztásba, ott a megosztott egész Share partíció és olvasom írom csomót kötök rá, bármit. Gondolom ugyanezt meg tudom tenni távolról hálózaton belépve is (mindjárt lecsekkolom) de helyben semmit
Énnekem ez már túl magas labda.
Új hozzászólás Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon RGB Slider 400W
- Dobozos Új Dell Xps 15 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB digital extra fejhallgatóval garanciával hibátlan működéssel
- Asus VC239 23 Full HD Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- 4TB Gen4x4 SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)