Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
anorche1 #985 üzenetére
Ezt el kell mondanom,
magamba tartani nem bírom. (még rímel is)
Beléptem rootként, természetesen semmit nem engedett csinálni a tulajdonjogokkal, mindenre error volt a válasz. Nem módosítható, nem írható még rootként sem.Egyetlen egyet engedett, megosztani! Ez tényleg érdekes.
Namost, a fájlkezelőben továbbra sem tudom írni a partíciót,
viszont ha bemegyek a Hálózatokba és ott a Samba megosztásba, ott a megosztott egész Share partíció és olvasom írom csomót kötök rá, bármit. Gondolom ugyanezt meg tudom tenni távolról hálózaton belépve is (mindjárt lecsekkolom) de helyben semmit
Énnekem ez már túl magas labda.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- 2db UK billes (146 / 147) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 970 4GB Zalman ZM-T7 FSP 400W
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest