- Milyen széket vegyek?
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen videókártyát?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Temérdek játékhoz kínál friss profilt az új GeForce driver
- DUNE médialejátszók topicja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beállítottam de eredménytelen.
Viszont, végigmazsoláztam a fájltársításokat nagyjából, a Dropbox az összes létező fájlkiterjesztésnél szerepel, hol hátrébb, hol előrébb, az olyan fájloknál meg amelyek még nem voltak a gépen használva, pl. DVD, video CD, ogg hang stb. ott a Dropbox az egyedüli. Ez normális hogy mindenhez ő van betársítva? Hogyan lehet ezt valahogy resetelni, és előlről elkezdeni a társításokat? Biztos hogy valahol itt lesz a bibi, vagy a kontextmenübe de ahhoz tényleg tök vagyok.Mégegy, pár hónapja jeleztem itt a topikba hogy a szokásos frissítések mindig hibára futnak, a segítségetekkel kiderült hogy a 4KVideodownloader-nek szükséges ffmpeg2.8 akadályozza a frissítést. Azóta többször volt upgrade és mindig csak úgy fut le ha először gyalulom az ffmpeg2.8-at, az elviszi magával a 4KVideodownloadert, rendszer upgrade, 4K visszatelepít. De így eléggé macerás, nem létezik hogy mindenkinél aki a 4K-t használja ez így működik. Erre lenne valami ötlet, szerintem lehet hogy ez is csak nálam vacakol?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Milyen széket vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- További aktív témák...
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3660
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő