Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• tordaitibi

veterán

válasz Dave™ #855 üzenetére

Pc elindít, majd valamikor pár óra múlva Sennheiser USB fejhallgató bedug, és EZUTÁN Viber indít. Ilyenkor 100% hogy nem az usb-s fülesen hanem a pc integrált hangkártyán zajlik a beszélgetés, gondolom ez lenne a Communication. Ha az usb-s füles a Manjaro indulásakor már be van dugva, akkor kb. 50%-os eséllyel az lesz a jó a Viberbe. Viszont a DAC állandóan be van dugva, mégse azon szólalnak meg a Music és Video alkalmazások.

Írtam ide régebben hogy a HDMI-s hangszórós monitorommal is szívtam, bármiképp állítottam be a HDMI-t a legeslegelső alapértelmezett hangkimenetnek, ez az első 10 perc tétlenségig tartott, annyira van beállítva az Energiagazdálkodásba hogy a 10 perc után lője le a monitort. Egér megmozgat, monitor visszajön és vajon mi lett amin szólt minden..? Persze hogy az integrált Analóg sztereo kimenet.
    Valamiért bele van szerelmesedve ebbe a kimenetbe.

Mindegy, köszi hogy foglalkozol velem, ez a PC ilyen, a HDMI-t megoldottam, a favorit integrált hangkari kimenetét belevezettem a monitor végfok bemenétére, így az bár nem szoftveresen megoldva, de tökéletes. A DAC vonalon meg rutinná vált hogy az azon megszólaltatni kívánt appok saját hangerőszabályzóját lehúzom halkra mielőtt bezárom őket, így halkan indulnak másnap. Kivévea az Opera, annak ugye nincs ilyenje, de már óvatos vagyok. :)

Új hozzászólás Aktív témák