- OLED TV topic
- Hamarosan automatikusan települ a Microsoft 365 Copilot
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Részesedést vásárolt az Intelben az NVIDIA
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós kamerák
- Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
válasz
ubyegon2 #787 üzenetére
Ez a megoldás továbbra sem Manjaro specifikus, hanem én így szoktam, és azért, mert számomra a leggyorsabb, legegyszerűbb és legkényelmesebb. A külsőn kívül azért van elég sok különbség még pl. az Arch-hoz képest, de tudod te ezt nagyon jól. Ubuntu alatt is ezt használtam egyébként, sőt más célra is remekül használható (pl. felhős mappákhoz). Attól hogy odaírod no offense, a stílusa nem változik, just sayin'.
Az átlag viszont nem próbál ki hetente-kéthetente új disztribúciót, meg nincs 5-6 párhuzamos rendszere egy gépen. A symlinkes módszer egyébként pont ugyanilyen gyors tud lenni, és fstab szerkesztés nélkül is rugalmasan változtatható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Antivírus szoftverek, VPN
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Iphone 12 Mini 64GB // Számla + Garancia //
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest