Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Vége a régi Kindle-öknek? Az Amazon május 20-án beszünteti támogatásukat
- Fujifilm X
- OLED monitor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bluetooth hangszórók
- PLC programozás
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Hardverfogócska a kertben
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem látom a hozzáadott értéket abban, ha fixen be van csatolva a home alá a másik meghajtó tartalma
Ezek szerint ebben egyet tudunk érteni, épp ezt meg ennek a symlinkes megoldását tartottam bonyolultabbnak, mint becsatolni az FSTAB-ba a rendszer által is használt elérési út használatával.
(ha erősebben megnézed, én az imént is ezt említettem)
Amúgy meg mindenki azt látja egyszerűnek, amit használni szokott. Más kérdés, hogy az auto csatolás eddig mindenütt egyformán működött, no de valamiben csak ki kell tűnni a feltörekvő disztróknak is. Ha már a színes külső nem lenne elég....
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
no offense
Nekem azért volt mindig egyszerűbb az FSTAB-ban csatolni több meghajtó egyes particióit, mert így csak azokat átemeltem más telepített disztróimba is és már működött is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4328, 100% AKKSI
- 15" MacBook Air M3 16GB RAM/ 512GB SSD - 27% ÁFA (0424AB)
- LG UltraGear 34GP63AP-B VA Monitor! 3440x1440 / 160Hz / 1ms / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G27F 27 FHD IPS 144Hz Gaming monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4647, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)