Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem látom a hozzáadott értéket abban, ha fixen be van csatolva a home alá a másik meghajtó tartalma
Ezek szerint ebben egyet tudunk érteni, épp ezt meg ennek a symlinkes megoldását tartottam bonyolultabbnak, mint becsatolni az FSTAB-ba a rendszer által is használt elérési út használatával.
(ha erősebben megnézed, én az imént is ezt említettem)
Amúgy meg mindenki azt látja egyszerűnek, amit használni szokott. Más kérdés, hogy az auto csatolás eddig mindenütt egyformán működött, no de valamiben csak ki kell tűnni a feltörekvő disztróknak is. Ha már a színes külső nem lenne elég....
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
no offense
Nekem azért volt mindig egyszerűbb az FSTAB-ban csatolni több meghajtó egyes particióit, mert így csak azokat átemeltem más telepített disztróimba is és már működött is.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Star Trek
- Milyen TV-t vegyek?
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- OLED monitor topic
- Formula-1
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Okos Otthon / Smart Home
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- PC Game Pass előfizetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i7-3GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- OPPO Find X9 Pro Titanium Charcoal 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L-K - i7-1260P I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- iPhone 17 256GB - BONTATLAN - (3év)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)