Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
The Goth
tag
Mivel nem akartam pusztán tesztelési célból gyilkolni a 2TB-s SSD-met így egy másikra tettem fel a 20.0-ás KDE-t. Tegnap délután óta kb. 600GB adatot írtam és töröltem róla, de a fentebbi kommentemben említett hibát nem sikerült reprodukálni.
Vagy konkrétan azzal a 2TB-s SSD-vel van (ismeretlen) problémája. (A Kubuntunak nincs.)
Vagy lehet, hogy meghajtótól függetlenül, csak idővel jön elő. Bár ennek ellent mond, hogy a 2 terráson már friss telepítés esetén is megvan.
Mindegy, ahelyett, hogy tovább szórakoznék vele, marad most ezen az SSD-n, a két terrásat meg elpasszolom és beszerzek valamilyen másik márka/tipust.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB CooleMaster MasterboxMB 600 CM650W
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3494, 91% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! PowerColor RED DEVIL 6900XT Ultimate 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest