- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Apple asztali gépek
- Milyen házat vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Új csodafegyverrel gyorsítaná CPU-it az Intel
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Magisk
root jogosultság
Android rendszereken
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
Nem tudom miért kérdezted akkor hogy mi a különbség ha tudod.
A ctsProfile fail nálad szerintem a nyitott bootloader miatt lesz már csak önmagában, ezt megoldaná a Magisk ha felmenne.. Ha visszaolvasol az elmúlt fél évben "bekeményített" a Google SafetyNet ügyeben. A RootBeer tudna még esetleg többet mondani talán.
A Magisk Manager-re és a patch-elésre az jutott eszembe amit itt írt Trailblazer, hogy neki a 20422-es Magisk-al sikerült úgy feltolnia a Magisk-et hogy ne legyen bootloop a vége, igaz másik készülék de Android 11 (EvoX ROM). Esetleg az abban levő Manager-el patch-eld meg a boot.img-t. Az kb ez a Magisk relaese és ez a Magisk Manager. Ezerint a 8.0.2-vel is megy - de indiai.
..De akkor most jól értem hogy úgy se stabil a készüléked, hogy flash-all.bat-al feltoltál egy sima rendszert minden nélkül de így is megáll a boot logónál és visszatér a bootloader-be? Mert ha ez így van nem vagyok benne biztos hogy ez nem hardver probléma. Még arra tudok esetleg tippelni hogy nem sikerül mount-olnia a rendszerednek a /data-t, azért tér vissza a bootloader-be.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 15 Pro MAX 256GB, fehér titán, 85% akksi, TÖKÉLETES ÁLLAPOT
- Honor Magic8 Lite 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro/ 128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia/ Akku: 88% / Gyári Garancia 2027.08.20ig
- Samsung Galaxy S25 Ultra 512GB Titanium Black Karcmentes állapot 100% akkumulátor
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- LG 27GX700A-B - 27" OLED Tandem / QHD 2K / 280Hz 0.03ms / 1500 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
crok