Hirdetés
- Előkészíti a vörös szőnyeget a neurális leképezéshez a shader modell 6.9
- Kiadta majd visszavonta a legújabb GeForce drivert az NVIDIA
- Gyorsuló Arc meghajtót prezentált az Intel
- Feje tetejére állt a felskálázóverseny a Resident Evil Requiemben
- Új gigakonzorcium erősítené meg az ARM szoftveres hátterét
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Projektor topic
- VR topik
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen SSD-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Magisk
root jogosultság
Android rendszereken
Új hozzászólás Aktív témák
-
AcCEsS
senior tag
Köszi crok az invitálást a githubos safetynet-fix oldalról (A githubon Alacika vagyok)!
A keresővel átnéztem ezt a fórumot, de nem találtam megoldást a CIB Bank applikáció root-figyelmeztetés problémájára. Kb. 5 éve használok egy OnePlus 3T-t a gyári Android 8.0-val, rootolva és a Magiskkel felturbózva. Minden Magisk modul jól működik vele, a Magisk Hide működése is ok, minden program jól fut vele, kivéve a CIB Bank. A Magisk neve is el lett rejtve, jelenleg ManagerM, és a SafetyNet check is hibátlanul lefut. A CIB Bank meg minden indulásnál figyelmeztet, hogy rootos a rendszer. Persze a teljes CIB Bank app eltávolítás/újratelepítés megvolt (többször is), de nem hozott megoldást. Ezért örültem meg a SafetyNet Fix modulnak, de azzal sem megy. Valszeg a CIB Bank app valami spéci módon ellenőrzi a root meglétét. Szóval, van rá valami megoldásod vagy találkozott már valaki valami megoldással?
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4680
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R5 1600 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 PLUS DeepCool 400W
- HP EliteBook 745 G6 14" Ryzen 7 pro 3700U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A keresővel átnéztem ezt a fórumot, de nem találtam megoldást a CIB Bank applikáció root-figyelmeztetés problémájára. Kb. 5 éve használok egy OnePlus 3T-t a gyári Android 8.0-val, rootolva és a Magiskkel felturbózva. Minden Magisk modul jól működik vele, a Magisk Hide működése is ok, minden program jól fut vele, kivéve a CIB Bank. A Magisk neve is el lett rejtve, jelenleg ManagerM, és a SafetyNet check is hibátlanul lefut. A CIB Bank meg minden indulásnál figyelmeztet, hogy rootos a rendszer. Persze a teljes CIB Bank app eltávolítás/újratelepítés megvolt (többször is), de nem hozott megoldást. Ezért örültem meg a SafetyNet Fix modulnak, de azzal sem megy. Valszeg a CIB Bank app valami spéci módon ellenőrzi a root meglétét. Szóval, van rá valami megoldásod vagy találkozott már valaki valami megoldással?
crok