Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Mini-ITX
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- Gaming notebook topik
- Milyen monitort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
Dimensions : 800 px * 400px
Frame Rate : 20 fps (frame/sec)
Background Color : #000000 (fekete)
Ruler Units : Pixel
Ha beállítottunk mindent, jöhet a háttér elkészítése. Felső menü : Insert-New Symbol-Graphic-Neve lehet bármi, én háttérnek neveztem. Rajzoljuk meg a hátteret, vagy importáljunk be egy már kész rajzot, képet. Nem mindenki szeret Flash editorral rajzolni, én abban készítettem mindent.
a ruler unit pixel az a ruler unit ami a stage méret megadásakor látható a felugró menüben ugye? mi a stage konkrétan?
milyen kész rajtzot importálak? illetve a méret 800x400 legyen ami a stage dimensions?
illetve milyen flash editorral rajzol mx-ben?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Üzleti előfizetők hirdetései
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3029, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest