- Fontos marad a nyílt forráskód az Intelnek, csak nem a megszokott formában
- Egyelőre nem tartja beszámításra érdemesnek az első Vision Pro kiadást az Apple
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- Már javában tervezi az új memóriákat a Samsung
- Az új Macbook Pro is beveti az M5-ös rendszerchipet
Új hozzászólás Aktív témák
-
Certee
senior tag
-
Csipi
aktív tag
Hát Integra ha így folytatod, én csak olvasom utánad és tanulok...
Már én is elolvastam a bekezdést, de mivel a Flash-em a másik pc-n van abbahagytam. Éppen ezért a nagyságért (800x400) kérdeztem Certee-t hogyan tovább. Megpróbálok én is rajzolni hátha sikerül.
A Stage az a fehéres rész amiben tulajdonképpen dolgozol, az a terület. Ennyire már én is rájöttem. -
Certee
senior tag
Nos addig amig nem jön meg itt van az a segédlet amit ajánlottam. Leszedtem, hogy addig is meg tudd nézni. Bővebben: link
-
Certee
senior tag
A reg azért jó mert akkor hozzáférsz a segédletekhez. Nem csak olvasgatni lehet, hanem az fla-kat is le lehet tölteni. Ez nagyon nagy segítség. Főleg ha most kezded. A segédleteket folyamatosan bővítik. Mindíg lehet találni benne valami új és érdekes dolgot Szigor pedig nincs.
-
Certee
senior tag
-
Certee
senior tag
Azért ne felejtsük ki a legjobb Magyar Flash prtált se: Bővebben: link
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OLED TV topic
- Arc Raiders
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Még annál is egyedibbé tehetjük a Realme GT 8 Pro-t
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Felforgatná Kína a technológiai világrendet
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3618,96% Akksi
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest