- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Secretive
aktív tag
Kedves rii!
Nem kell felszívni a vizet,csak mert én is el mertem mondani a véleményemet és mert neked a lojalitás- és a toleranciahányadosoddal gondjaid vannak!
Nyugi!
Mindenki örül,ha itt választ talál a kérdéseire és köztudott, hogy a legtöbben nem DNS minta alapján öröklik a tudást,azt sem írtam,hogy ne kérdezz,mert az itt nem illik!
Arra utaltam csupán,hogy nem biztos,hogy célszerű a fórumon keresztül 1 és még ezeregy kérdéssel nyomni a témát,csak mert kitaláltál valamilyen webtervet és majdnem nulláról kezdve el akarsz jutni a profik szintjére lépésről lépésre támogatást kérve.
Félre ne érts,én még talán annyira sem értek épp idevágóan a flash-hez,mint Te,de általában ebben a témában is először magamtól veszem a fáradtságot és öntökfejből keresgélek, kutakodok, olvasgatok, tanulmányozgatok és próbálkozok dolgokkal,aztán ha ezek után sem nyerek választ a kérdésemre,akkor felteszem pl. itt, de mint te is tapasztaltad, volt olyan kérdésed,amire már te magad is megtaláltad a megoldást nagyon rövid időn belül,tehát nem biztos, hogy hiphop kell azonnal kérdezni,mikor 1 nagy kérdőjel villan fel az amúgy minden bizonnyal elismerésreméltó agyacskádban!
...de amúgy kérdezz nyugodtan,mert én kíváncsi vagyok,mi lesz a következő problémád,amit meg kellene oldani!tényleg!
Egyébként fórum nélkül is lehet boldogulni a flash-el,csak az többe kerül (könyvek megvásárlása, leírások, példatárak stb.) vagy más progit kell használni flash kreáláshoz,mint az mx,mert az szerintem nem az egyszerűségéről és felhasználóbarátságáról nevezetes.De egyelőre ebben a témában az a legprofibb.
Új hozzászólás Aktív témák
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- E-roller topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB ZALMAN N4 Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! GMKtec NucBox M6 mini számítógép - R5 6600H 32GB DDR5 1TB SSD AMD Radeon 660M WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest