Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
LOGOUT témák
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piton17
csendes tag
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne! Kezdő multimédia-fejlesztőként kaptam egy megbízást, amihez sürgősen árajánlatot kellene adnom, de nem tudom, mennyit kérhetnék el érte. Annyi támpontot tudok adni, hogy a www.gravitacio.hu kb. olyan felépítésű, mint amilyen oldalaknak a flash részét meg kéne csinálnom. Mennyit kérhetek el érte? És egyáltalán hogy kell a munkaidőt/munkabért kiszámolni egy ilyen munka esetében? Nekem csak a design a feladatom, a weblapot magát másik ember fogja megcsinálni.
Előre is köszi: Piton17
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Eladó SAMSUNG Odyssey G3 LS24AG320NRXEN 24'' Sík FullHD 165 Hz 16:9 FreeSync VA LED Gamer monitor
- Apple iPhone 16 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest