Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pazirezz
tag
Sziasztok!
Nem tudom jó helyen járok e, de kérdezni szeretnék flash animációval kapcsolatban.
Készítettem egy 1200x800 pixel méretűt (SwishMax4-ben).A kijelzőn felbontása, amin tesztelem 1366 x 768 .. azaz, mikor a böngészőben megnyitom az animációt, arányosan lekicsinyíti, h beleférjen az egész, ne legyen görgető sáv.. eddig minden rendben is, sőt jó, h így működik, azonban a problémám, h élsimítás nincs, nagyon "recések" az élek a képen, csúnya.
(Teszteltem olyan gépen, ahol 1280x1024-es felbontás van a monitoron, ott tökéletes, hisz nincs kicsinyítés)
Van olyan lehetőség, amivel ez a minőség romlás kiküszöbölhető? Gondolok olyanra, h a html kódnál paramétert adok meg, ami simítja (smooth talán a neve)? Vagy exportáláskor kellene valamit beállítani? (Amúgy a Swish-ben ilyet nem láttam)
Köszönöm a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest