- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- Hobby elektronika
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Bluetooth hangszórók
- Fujifilm X
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
PistiSan #3822 üzenetére
Pc-n a KeePass Password Safe-t, mobilon pedig a KeePass2Android-ból a nem Offline verziót.
Kicsit kell szokni a használatát, be kell jól állítani, mint mindegyiket és jól működik. Énn már évek óta használom. Nekem bevált. Pc-n F2-re van beállítva, mobilon pedig az ablakba bökéssel ajánlja fel a jelszavakat. -
válasz
PistiSan #3791 üzenetére
Próbálok segíteni, de inkább csak találgatok, mert két dolog is idegen tőlem. Az egyik a Chrome böngésző a másik pedig, hogy böngészőben bejelentkezési adatokat tároljak.
Probléma lehet a "Más alkalmazások feletti" engedély. Ezeket visszavonnám és újra megadnám. Valamint gyorsítótár törlése mindkét app-nál. Telefon újraindítás, appok újratelepítése. -
válasz
PistiSan #3758 üzenetére
Szia!
Köszi a visszajelzést. Bár a link nem hibás, mert nálam több telefonon is működik. Lehet nálad van valami hálózati probléma.
Változtattam a makrón, töltsétek le a frissítést.
A változások a következők:
A makró engedélyezésekor lefut egyszer a makró és megkérdezi, hogy letöltőd-e a legutolsó verziót.
Mindegy mit választasz, az utolsó verziót bejegyzi a makróba és legközelebb csak akkor jelez, ha van újabb verzió.
Mivel a legtöbb Shell parancs csak rootolt telefonon működik, ezért nem tudom a makrót úgy megcsinálni (bár ez volt a cél) hogy a telepített alkalmazást hasonlítsa össze a weboldalon lévő utolsó verzióval. -
Yeffy
veterán
válasz
PistiSan #3661 üzenetére
Tehát ha csatlakozik a bt alapból semmi nem történik, csak ha állítasz a kormányon a hangerőn.
elvileg igen, gyakorlatilag volt már, h amikor inditottam a Maps-ot, akkor is valahogy magaval huzta a zene appot is.Ha fut a zene app, leállítod a telefonon a zenét, a kormányon tekersz a hangerőn, akkor is elindul újra a zene?
igen. eppen ezert rohadt idegesito.kozben kutakodtam egy sort a neten, sokan panaszkodnak ra a gyarto mas modelljeinel is, nem egyedi eset sajnos. ugyh marad az Audio OFF alapbol, majd bekapcsolom, amikor kell.
-
válasz
PistiSan #3648 üzenetére
Módosítottam egy kicsit.
A "Nem lefutott makrók" feltételt 1 percre állítottam. Ezzel tudsz játszani, hogy mikor aktiválódjon az "Értesítés" művelet.
A makró így is soxor fog szerepelni a logban, ez nem baj, de nem fog ész nélkül Értesítéseket gyártani. A "BT eszköz csatlakozva" eseményt nem szabad kitörölni, mert az rögzít egy makrófutást. Innen fogja tudni a feltétel, hogy egyszer már lefutott a makró (mindegy, hogy nem volt közben művelet). -
zeon.hu
nagyúr
válasz
PistiSan #3628 üzenetére
A feleségem telefonja, de neki is fent a Macrodroid és ugyanott kell engedélyezni.
Én LG Wing-en használom, de az csak 13-as droid (a többi eszköz még alacsonyabb).Biztosan jól lett telepítve?
Gondolok itt a korábbi leírásra 14-el kapcsolatban.Mondanám, hogy kapcsold ki az összes engedélyt, utána egyesével vissza pár óra eltéréssel, de ez csak egy kósza ötlet.
-
-
válasz
PistiSan #3618 üzenetére
Összedobtam egy verzió ellenőrző makrót. Minden nap 9:00-kor lefut és ha van újabb, akkor felajánlja a letöltést.
Amennyiben a készülék le van zárva, akkor a feloldás után ugrik fel az értesítő.
Az ellenőrző nem a telefonon lévő verziót ellenőrzi, hanem, hogy a fejlesztő weboldalán elérhető-e újabb verzió az előző ellenőrzötthöz képest.
MDHelper verzióellenőrző -
válasz
PistiSan #3618 üzenetére
1. Jelenleg nincs, de lehet majd írok hozzá egy makrót ami naponta 1x ellenőrzi, hogy van-e frissebb verzió.
2. Akkor ott valami azzal az engedéllyel nem stimmel, mert nem szabadna felugrani neki.
A kitörlés nem megoldás, mert attól még hiba nem oldódik meg.
Próbálj meg esetleg egy újratelepítést. -
válasz
PistiSan #3337 üzenetére
Jelenleg ezt kaptam, de nem mondom, hogy értem:
Aktuális fókusz
1. Az aktuális fókusz az, ahol a képernyő megáll. Például egy mezőre, amelyre rákattint, amely az aktuális fókuszban van, szöveget illeszthet be.Nézetazonosító
2. A View ID egy rejtett mező, amelyet csak az alkalmazások látnak, de hatékony választási lehetőség bizonyos műveleteknél, mint például a szöveg kattintása, mező kiválasztása. Példa: Szöveg keresése művelettel keres egy szöveget "Tesztelés", megszerzi a ViewID azonosítóját (index:xx), és alkalmaz rá egy kattintási műveletet. A ViewID a megtekintett képernyőtől függően lehet állandó vagy nem állandó. Példa, a ViewID segítségével kattintok a görgetés lefelé műveletére a Whatsappban, mert állandó nézetazonosítóval rendelkezik (com.whatsapp.id/scroll_bottom). -
válasz
PistiSan #3277 üzenetére
Szia!
Köszi a visszajelzést, javítottam.
Megköszönném bárkinek, aki jelzi, hogy fordítási hibák vannak.
A fejlesztő Google fordítót használ a fordításhoz, hogy teljes legyen a nyelvi támogatás.
Tudjuk, hogy ez sok esetben nem felel meg a mi nyelvezetünknek, mert értelmezés szempontjából teljesen más szavakat használunk.
Párat már javítottam, de biztos van, ami felett elsiklottam vagy nem igazán helyes a fordítása.
Szóval, ha valaki szembetűnő hibát talál, nyugodtan jelezze itt vagy akár privátban. -
Dolphine
addikt
válasz
PistiSan #2372 üzenetére
Úgy látszik, hogy csak akkor szabad gépelnem, hogyha nem vagyok iskolában és pihent vagyok, mert nem tudok elég rendesen fogalmazni! Még szerencse, hogy nem magyar tanár vagyok!
Van egy készüléked, és amikor bemész a suliba, akkor szeretnéd, hogy 8 kor bekapcsoljon a wifi, és a nap végén meg ki?
Igen, pontosan ezt szeretném.
tomy86
Ha külön naptár van létrehozva az óráid nyilvántartására, akkor legegyszerűbb egy olyan makró, hogy ha az adott naptárban van bejegyzés, akkor csatlakozik a wifi hálózathoz, amikor nem szerepel bejegyzés, akkor meg le.Meglévő naptárban vannak az órák. Lehet, hogy egyszerűbb lenne mégiscsak az időpontos kapcsolgatás.
-
Dolphine
addikt
válasz
PistiSan #2369 üzenetére
Bocsánat, nem voltam egyértelmű.
Mondjuk hétfőn 13.35, kedden 15.05-kor csatlakozik le az ismert WiFi hálózatról. Erre gondoltam.
Tanár vagyok és amikor az óráim véget érnek, akkor csatlakoznának le. Ennyi.
A naptárban egyébként be van állítva, akár naptári eseményhez is kapcsolható nem? -
válasz
PistiSan #2345 üzenetére
1. Igen, aktuálisak és nincs újabb parancs.
2. Igen, csak az adott app-ra érvényes (benne van a parancs nevében, hogy macrodorid)
Nem szükséges visszavonni, mert ha nem használod az alkalmazás azon funkcióit, amelyek ezt igénylik, akkor nincs jelentősége.
3. Ennél az app-nál nem jár semmilyen garanciavesztéssel, mert nem a root hozzáférést segíti. Másról nem tudok véleményt mondani. -
PistiSan
addikt
válasz
PistiSan #2319 üzenetére
Végül vettem egy A52-es samsungot, a kérdéses repülő üzemmódot a macrodroid tudja kapcsolgatni, a mobilnethez adb parancs kell, ezt nem csináltam meg, mivel egy egyszerű dologról volt szó, ha meg van nyitva egy alkalmazás és nincs wifire kapcsolódva a telefon, akkor kapcsolja be a mobilnetet, a bixby routint használtam erre a beállításra.
Kérdésem.
1.
Az összefoglalóban hivatkozott, de ebben a hozzászólásban leírt parancsok még aktuálisak? Van esetleg olyan új parancs ami itt nincs feltüntetve? [link]2.
Ha jól rémlik, ezeknek a parancsoknak a futtatásával csak az adott app kap ilyen jogosultságokat, ha vissza szeretnénk ezeket vonni, újra kell telepíteni az appot és kész.3.
Ilyen ADB parancsok kiadása sehol nem jár garancia vesztéssel ugye?
Úgymond legális cuccok. -
válasz
PistiSan #2230 üzenetére
"biztosra veszem, hogy Mcrazy előállt volna egy nagyon sok változós, bonyolult makróval"
Naaa.. ezt kikérem magamnak.Én is az egyszerűség híve vagyok.
Na meg aztán ezt a műveletet nehéz lenne túlbonyolítani.És adtam is hozzá itt egy kis ötletet.
Az SMS Válasz Ne zavarj módban , na ott igen, van néhány változó, de a szövegfeldolgozás miatt szükség is volt rá. -
válasz
PistiSan #2114 üzenetére
Ezzel maximálisan egyetértek.
#2115 Somatom
Mi az amivel nem boldogulsz? Tudok esetleg segíteni?"Meg aztán úgy tűnik, hogy a fejlesztő itt sem töri magát a felhasználók kegyeiért."
Ebben igazat kell, hogy adjak neked. Mi is küldtünk neki egy listát és ugyanaz volt rá a válasz, mint az angol fórumon a legtöbb kérdésre: Nem ígérem, hogy megcsinálom, mert nincs időm rá.
2018 Júniusának végén kértük egy listában, hogy a programokat lehessen csomagnév alapján indítani akár változóból is. Most lett elérhető az 5.6-os verziótól.
Közben meg olyan fejlesztéseket csinált, hogy a hajam égnek állt tőle. -
válasz
PistiSan #2086 üzenetére
A sebesség lekérdezése nem megy magától. Kell hozzá egy intervallum esemény. Az meg nem hagyná aludni a telefont, ha meg manuálisan kell bekapcsolni, akkor már ugyanott van, mint a gombokkal.
#2088 Dolphine
A MD a napáron és a szövegfájlokon kivül nem tud beleírni egyik alkalmazásba sem. Ehhez kéne egy plug-in a Koin fejlesztőjétől, amivel össze tudna csatlakozni a két program.#2089 zeon.hu
Ezt nem tudom, hogy mi alapján történik. Jelenleg nálam sem látszik minden Bt eszköz. Emlékeim szerint, korábban nem volt ilyen probléma.#2091 gezatata
Két lehetőséget látok erre a problémára.
1. x - időnként megjelenik egy Lebegő gomb (pld 3 percre, ha videólejátszó van előtérben), amit meg kell érintenie a gyerkőcnek, ha nem, akkor kilép a videóból és lezár a kijelző.
2. Adott százalék elérésekor figyelmeztetés és, ha 3 percen belül nem csatlakoztatnak töltőt, kilép a videóból és lezár a kijelző.Amennyiben szimpatikus valamelyik megoldás, de nem tudod összerakni, akkor szólj és segítek.
-
válasz
PistiSan #1990 üzenetére
Én próbálkoztam a DTMF generátorral, de semmilyen elérhető aktivity-je nincs, illetve egy, valami Main.activity, de azt nem próbáltam. Lehet, hogy az csak maga a program megnyítása..
Viszont egy másik programot próbáltam és abban érintés emulációval meg lehet oldani a DTMF hangokat. Kérdés az, hogy szeretnéd automatizálni? -
Somatom
veterán
válasz
PistiSan #1981 üzenetére
Hosszan nyomsz a home -on. Modulok és kiválasztod a "Nova tevékenységek" parancsikont. Ekkor megnyílik az alkalmazáslista. Ott kiválasztod a kívánt alkalmazást. Jobb oldalon, kis szám mutatja a lehetőségeket, bal oldalon a nyillal rudod legördíteni.
Szerk.: lassú voltam.
-
Somatom
veterán
válasz
PistiSan #1950 üzenetére
A Shortcut Creator nem jeleníti meg, hogy milyen intentet küld? Általában egy eccerű VIEW intentet szokott, a "data uri" sorban a telefonszámmal. Ha a tone generátor intent filterében ez definiálva van, akkor az OS -nek dobnia kéne az alkalmazásválasztót, benne a tone generátorral. Ha az intent package sorában megadod a tone generátort, akkor az intent direktben meghívja a data uriban levő telefonszám használatára.
Mcrazy:
Ugyanez szól neked is. Az intent data uri sorában add meg a teljes url -t! -
válasz
PistiSan #1929 üzenetére
Ez kicsit sem egyszerű.
Onnan indul, hogy az általad felsorolt számokhoz alapból 19 db változó kell, amibe szétbontod ezt a számhalmazt. 19 db szövegfeldolgozó Művelet és újabb 19db változó, amibe már a szöveget számként mented. 19 db feltétel, ha jól van elkészítve, egyébként több.
19db hanglejátszó művelet, úgyancsak 19db feltétellel.
Szóval maga a makró is olyan hosszú lenne, mint a Vasárnap ebéd nélkül.
Nyugodtan elfelejtheted szerintem. Arról nem is beszélve, hogy hamarabb benyomogatod a hívószámot, minthogy a makrót elindítsd.
Netán ha valaki mégis összerakja ezt a makrót, megemelem a kalapom előtte. -
válasz
PistiSan #1916 üzenetére
Ez az "óránként max 1 sms" azért feladta a leckét, de sínen vagyok.
Nem egyszerű a megvalósítás, mert 1 óra múlva újra fel kell dolgozni az egész hívólistát. Rögzíteni kell mindenkihez a hívás idejét és az 1 óra lejárta után kiszürni, hogy ki kapott már SMS-t.
Az a javaslatom, hogy a Ne zavarj mód alatt csak 1x legyen SMS küldés, ez még egyszerűen kivitelezhető. ?? -
válasz
PistiSan #1908 üzenetére
Köszi, de nem tudtam volna elkerülni én sem az IF/Else használatát, ha még olyan műveleteket beteszek, amelyeknek a feltételei megegyeznek a Stopper nullázás feltételeivel. Álltalában a feltételek határozzák meg, hogy mennyi IF elágazásra van szükség. Persze nem elég csak a feltételeket figyelni, a műveletek működése is meghatározza a sorrendet és ezáltal a feltételhalmazt is.
-
-
-
Guba4
tag
válasz
PistiSan #1770 üzenetére
Android 10 alatt a Waze már nem tud más alkalmazás használata után, illetve bejövő vagy kimenő hívás után automatikusan előtérbe kerülni. Erre kerestem megoldást. Ez az egyszerű makró működik, már csak azt szeretném megoldani, hogy a képernyő érintése késleltesse a Waze indulását.
-
válasz
PistiSan #1688 üzenetére
Nem kell megvárni, egy gombkombinációval újra lehet indítani, de kikapcsolni nem (illetve igen, egy kisebb trükkel).
#1687 Somatom A valóság határain belülre gondoltam, amivel egy kicsit növelni lehet az esélyt a megtalálásra. (amikor elveszíted a telefont, nem pedig ellopják) (SIM kiszedő tűvel vagy gémkapoccsal a nyelv alatt járkálás sem éppen hétköznapi
)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Futás, futópályák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- iPhone topik
- BestBuy ruhás topik
- Le Mans Ultimate
- OLED TV topic
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Probook 640 G2 (14FHD/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- AMD Ryzen 5 5500 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Kamerarendszerek telepítése //// Gyengeáramú hálózatok kiépítése //// Informatikai segítségnyújtás
- Samsung 840 SSD 120GB újszerű, 100/100
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest