- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- TCL LCD és LED TV-k
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Androidos tablet topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Sziasztok!
Alapvetően a Samsung Routines alkalmazást használom az automatizalasokra. Abban már eléggé kimaxoltam a lehetőségeket, ezért szeretném kiegészíteni MD-vel a lehetőségeket.
1-2 sablont már leszedtem amit mások készítettek az MD-n belül. Az autó kihangosítás hívás közben szerintem parádés.
Elolvastam az összefoglalót,de még nem annyira vágom a dolgokat.
Az alábbiakban kérem a segítséget.
1.Elég sokat használom az nfc-vel való fizetést, erre szeretnék valami féle automatizálást, hogy megnyomok egy widgetet es kb 2 perc múlva kikapcsol az nfc.
2. Tettem fel egy zseblámpa sablont, amivel razasra bekapcsol a lámpa. Sajna kikapcsolt telefonnal nem működik.
3. Napközben a céges telefonomról szoktam megosztani a netet a telefonomra. De mikor hazaérek jó lenne ha az otthoni wifi-re térne át4. Ti milyen macrokat hasznaltok? Mi az amit érdemes feltenni?
Telefonom: Samsung Note 8, root jogokkal rendelkezem
Köszönöm szépen előre is a segítséget!
[ Szerkesztve ]
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
veterán
-
veterán
-
veterán
Újra tettem az egészet...
Most egyelőre fel sem jön az akku statbanCsak egészség legyen, meg térerő!
-
veterán
Az nfc-t közben megoldottam egy csodálatos kék gombbal
Esetleg kérhetek ezekre egy választ?
3. Napközben a céges telefonomról szoktam megosztani a netet a telefonomra. De mikor hazaérek jó lenne ha az otthoni wifi-re térne át4. Ti milyen makrokat hasznaltok? Mi az amit érdemes feltenni? ( kár hogy az összefoglalóban találhatókhoz nincs esetleg valami kép, mert akkor könnyebb lenne a tanulás)
[ Szerkesztve ]
-
veterán
A cella infó figyelés sok energiával jár? Mert ha nagyon pörgeti az akksit, akkor nem használom.
Feltettem tegnap a céges telefonra is az MD-t. Az egy root nélküli Redmi 7. Az lenne a tuti, ha cella alapján bekapcsolna rajta a mobilnet illetve a hotspot( ha elhagyom a cellát, akkor ezeket kikapcsolja) és nem kellene ezzel kapcsolatos macró a saját telefonomra.
De ha van jöbb ötlet...Csak egészség legyen, meg térerő!
-
veterán
Köszi szépen, le is gyártottam a makrót. ( ha jól látom akkor HotSpot engedélyek fel lettek cserélve a képen ) Nekem az kell ha van Wifi1, akkor ne legyen hotspot.
Basszus még mindig magas egyébként az MD programozása, a Bixby Routines vagy a Samsung Routines faék egyszerűek
Amúgy éjszaka is azon agyaltam miket kellene leprogramozni
Pl. ha munkahelyen vagyok, akkor néma üzemmódban legyen a telefon ( feltétel munka időszak, illetve cella(?) )Csak egészség legyen, meg térerő!
-
veterán
Agyalok még egy makrón, de azt se tudom hogy kezdjem el :)
Alapesetben hangos üzemmódban legyen a telefon, de ha csatlakoztatom az órát, akkor váltson át rezgőre. Illetve van még egy feltétel, ha munkahelyen vagyok akkor aktivalodjon az a makró amit a munkahelyi hangra készítettem.
(Ez lenne a munkelyi mód, remélem életképes lesz, ha holnap felveszem a cellákat)Csak egészség legyen, meg térerő!
-
veterán
Az alábbi makrókban kérném a segítségeteket.
1. telefonom: Samsung Note 8. Mivel a telefonban amoled kijelző van, nem szeretném beégetni az értesítése sávot. Ha jól láttam az MD tud olyat, hogy ki tudja kapcsolni az értesítési sávot. ( Pl Viber-nél kikapcsolja az értesítési sávot)
2. A második makróban pedig szeretném estére(23:00-06:00) bekapcsolni az Akku kímélő módot és kikapcsolni a wifi-t.
Köszönöm előre is a segítséget.
-
veterán
Agyalok megint egy makrón, ami részben működik is.
Amit szeretnék:
- ha értesítés érkezik(viber, messenger,email) akkor kapcsoljon be az AOD(környezeti kijelző)- ez a rész működik is szépen, ezzel nincs baj.
- szeretnék egy olyan makrót is hogy pl 6:30-tól 7:10-ig menjen az AOD ( ez a reggeli készülődés miatt kell, hogy tudjam hány óra is van)
- illetve töltés alatt szintén menjen az AOD
Na innen jönnek a gondok. Ez a 3 makró nem igazán akar együtt muzsikálni, mert szerintem összeakadnak. Ezeket valahogy össze lehet egy makróba gyúri? ( a fő elvárás még az lenne ha megy a töltés közbeni AOD vagy a reggeli AOD, akkor ne legyen aktív az értesítésre megjelenő AOD mert az összekavarja az egészet)
Remélem nagyjából érhető
Köszi előre is!Csak egészség legyen, meg térerő!
-
veterán
Van rá mód, hogy egy okoskonnektort automatizáljunk MD-vel? ( Blitzwolf BW SHP5)
Az megoldható lehet, hogy pl a telefon eléri a 100%-ot és lekapcsolja a töltőt?Csak egészség legyen, meg térerő!
-
veterán
MD-ben hol lehet beállítani, hogy felolvassa az értesítéseket (viber, messenger), pl navigáció közben?
-
veterán
-
veterán
Megosztok veletek egy makrót, ami számomra nagyon hasznos. (halál egyszerű makró...)
OTP értesítés naptárba
Az OTP Bank alkalmazás ha értesítést küld az tranzakciókról, jóváírásokról, akkor berakja a naptár alkalmazásba dátummal, összeggel és vásárlás helyével. Így nem kell folyton a banki alkalmazásba belépnem, azonnal tudom mikor mit fizettem
Gondolom más banki app-al is működik[ Szerkesztve ]
-
veterán
Szeretném az MD-vel kapcsolgattatni a gyors töltést.
A "Felhasználói beavatkozás"-al hogyan tudom működésre bírni? ( Mondjuk egy widgettel kapcsolgatni..)Csak egészség legyen, meg térerő!
-
veterán
Köszönöm szépen a makrót.
Nekem ez nagyon magas...
Sajna nekem nem ott van a gyors töltés. Próbálom felvenni még eseményeket, de az elején elakadtam, hogy nem tudom hogy menjek bele a beallitasokba :)Illetve azt se tudom mire jó az intent parancs...
De az üres eseménnyel kapcsolatos részt se vágom... :D[ Szerkesztve ]
-
veterán
Sikerült elkészíteni a makrót Megy szépen, köszi a sok segítséget.
Mcrazy: a tiéd is működött csak az Intent-ben fel volt cserélve egy rész, ezért nem értelmezte a rendszer.A Package mit jelent az MD esetében? ( vagy itt mindig ezt kell megadni?)
Mint kezdő MD-s szeretném megkérdezni, hogy hogyan lehet ezt elegánsan kapcsolgatni? Egyelőre egy bazi nagy zöld gomb van kirakva, ami valljuk be nem túl elegáns
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Egyébként ez pontosan mi is jelent?
Illetve ezt egy picit el tudod magyarázni esetleg? Nem értem még egyelőre :(
"Ne tévesszen meg az üres esemény, mert a widget indítja a makrót.
(Ha valaki olyan makrót készít, amit widget-el indít és használni szeretné az "Esemény aktív" feltételt, akkor az "Üres esemény" helyett a "Parancsikon elindítva" eseményt kell kiválasztani.)"[ Szerkesztve ]
-
veterán
Van egy makróm az nfc fizetéshez. Ha megnyomom a csempe gombot, akkor 2 percig bekapcsol az nfc.
Hogyan lehetne esetleg megoldani, hogy a csempe akkor legyen aktív (mármint piros) amíg fut a makró? (Alapesetben mindig pirosnak mutatja...)
Próbáltam csempe ikon-t is váltani, de valamiért nem akar a megadottra átváltani... :(
-
veterán
Ha érdekel, akkor írok még egy picit az NFC-s fizetésemről, iletve hátha valakinek hasznos lesz.
Nekem így néz ki az NFC-s fizetésem: Otp kártyám mögé van rakva a Curve, majd a Google Pay. És miért?? A Google Pay-el sokkal gyorsabban tudok fizetni, mint a Simple-vel, illetve Gpay esetén max olyan 10 cm-re elég megközelíteni a terminált, míg a Simple kb 2-3 cm-t tud.Csak egészség legyen, meg térerő!
-
veterán
De akkor mindig megy az NFC ha be van kapcsolva a kijelző? De egy nap kb 1x 2x fizet az ember... miért megy mindig?
Na ez az! Ezt a részét én sem teljesen vágom, hogy miért működik így, de tényleg sokkal érzékenyebb Google Pay-el az NFC.( Ugyanazon a terminálon is próbáltam...)
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Frissitettem ma az MD-t. Sajnos nem működik egy makróm:
Amikor lement az app frissítés, akkor totál eltűnt mindenhonnan a statusbar.
Belementem a makróba, majd nyomtam egy tesztelést, akkor újra volt mindenhol statusbarom. Viszont a makró nem működik....nem csinál semmit.
Valakinek van ezzel kapcsolatban tapasztalata?Csak egészség legyen, meg térerő!
-
veterán
Agyalok egy hang profilon...
A működése:
héthöznap
7.30-16:30- ig néma üzemmódban legyen. ( kivéve ha szabin vagyok, azaz csatlakozva az otthoni wifi-hez rezgő legyen)
16:30-7:30 között pedig hangos mód - KIVÉVE ha csatlakozva vagyok az otthoni wifi-hez vagy repülő üzemmódban vagyok rezgő mód legyen.hétvégén
rezgő mód kivéve ha elhagyom az otthoni wifi-t, akkor hangosValaki tud benne segíteni? Köszönöm előre is!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Mobilinternet
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- TCL LCD és LED TV-k
- Xbox Series X|S
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Panasonic Toughbook CF-54-3 i5 2,6 GHz 8 GB RAM 256GB SSD
- Getac UX10 G2 i5-10210U 8GB RAM 256GB SSD Win 10 Pro
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest