Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Pánik a memóriapiacon
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kanyi51
senior tag
Samsung Galaxy S24 Ultra telefonomon A teszt menüben a SENZOR beállításainál a PROXYMITY állandóan valamiért kikapcsolva van. Rákatt és bekapcsol 2x 3x működik is rögtön, majd újra kikapcsol. Képernyő védő nincsen az üveg nem koszos. Valahogy lehetne ezt makrozni, hogy bekapcsolva legyen állandóan? Kérnék segitséget.
-
kanyi51
senior tag
Nekem vajon a dátum felolvaso bemondo ( és csak az az egy ) mért angolul beszél? Eddig magyar volt, és gondolt egyet átváltott angolra, de sehol se találok az egész telefonon utalást angol nyelver, minden magyar.
-
kanyi51
senior tag
Köszi a segitséget, akkor van ADB mivel azt már a kezzdetek elején megcsináltam, Sőt Te bat fájlod is lefutott már. Root nincsen de az ADB engedélyek meg vannak, Pl: megy a repülö mod ki- be kapcsolása is, megy aWifi és a mobil net váltása is ha elhagyom a lakást. Ugy tudom ezeknek kell az ADB engedély.
-
kanyi51
senior tag
-
kanyi51
senior tag
Deeee Valamiért nekem nem megy, iletve lefut az IF esö része, de az ELSE ág nem indul el log szerint. Nem tudom miért, lehet a telefon nem jo neki. Motorola G72 Android 13 nem rootolt.
-
kanyi51
senior tag
Köszönjük, kiprobáltam , müködik szépen. Viszont nekem van egy olyan alkalmazásom a Playból ami szintén tud ilyent sokkal egyszerübb a Neve: Beszélö Óra. ezzel is sok mindent ki lehet iratni - nap -honap-dátum -óra-idöjárás napihömérsékklet és ébreszt is beállitott idökben akár ismétlésekkel is. Persze félreértés ne legye a Mako és az elgondolás is nagyon jo de ugye én nem tudok programozni, ezért csak tanulmányozom az egész rendszert és a müködését.
-
kanyi51
senior tag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Köszönöm a részletes leirásodat is hozzá.
-
kanyi51
senior tag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Közkincsé tennéd az elsö ( nem bonyolult ) verziot? Érdeklne, persze esetleg a végleges is, már csak azért is mert én nem vagyok programozo és a makrodroidot se ismerem annyira, de tanulnék. Ha feltetted nagyon köszönöm.
-
kanyi51
senior tag
Nem tudok programozni, de ha szeretnél egyet- egyet kiprobálni, esetleg használni akkor ??? Nagyon sok érdekes dolgot láttam Nálatok. Az MD Sablonjait szoktam nézegetni, és onnan kilopni egyet egyet
-
kanyi51
senior tag
Igen meg találtam, a legeleején, elég hüle megoldás, amugy köszi

-
kanyi51
senior tag
Kérdés - Hogyan leheetne egy makro gombal megoldani az alkalmazés váltó összes törlését. Nekem vanilia majdnem és csak egyesével tudom kitorolni a benne levö elemeket. MOTO g72 stock
-
kanyi51
senior tag
Egy kis segitség kellen! Telefont kellett cserélnem, az alany egy Motorola G72 lett. Stock android 12.
MacroDroid felment, de kell neki a HLPER fájl is. Csakhogy az nincs a Playon. Innen a megadott linkröl letöltöttem de nem lehet telepiteni, azt a hiba üzit kapom, hogy - El lett távolitva a Playrorl nem lehet teelpitni, - mit csináljak? keresem de nem találok valami régebbit ami menne. Ötlet esetleg? -
kanyi51
senior tag
Sajnos vannak ilyen stiklijei. Nálam repülö modot nem minden reggel kapcsolja ki, van hogy hetekig jol müködik majd egyszercsak nem megy napokon keresztül, De este a bekapcsolás mindig jol megy.
A log mint a Tied, lefut minden rendben. Még nem sikerült kideritenem a miértet. -
-
kanyi51
senior tag
Semmi gond, nem csesztetésböl irtam, nálam kábele sima ügy, csak a defender álitotta meg, de tovább léptem.
Az elsöre pedig, nem vontam vissza semmit le se töröltem, és nem is értem már mndent megcsináltam . Pont ezért örültem a exe fájlodnak, igy nem kellett copy/paste sz@rakodni.
-
kanyi51
senior tag
Kérdés?
Ez a ADB HACK képes eltünni a telefonrol? Már 2x is volt Copy-Paste és müködik is minden egy darabig, de most megint nem müködik minden makrom, Pl,eddig met szépen a Rep mód, Autó WIFI most már nnem megy megint, illetve lefut a makro, hangjelzést bemondás van, de több semmi. -
kanyi51
senior tag
mindenkinek köszönöm, akkor ezekszerint el kell egednem ezt a makrot.
-
kanyi51
senior tag
Sziasztok!
Azt szeretném elérni, hogy a teló képernyö zár állapotában ugy müködjön hang alapu vezérléssel hogy azonnnal lehessen NFC vel fizetni. Vajon megoldható lenne ez egyáltalán? segitséget kérnék. -
kanyi51
senior tag
( tomy86 ) kolléga által adott nyomorult Repülü mód ki-be, itteni alapján kinlodok vele
Rájöttem , csak akkor müködik ha a képernyö aktiv, kikapcsolt képernyönél nem müködik, Vajom miért?
A Müveletek tesztelése ( kötötségekkel) itt valami " kényszerellenörzés hamis - nincs meghiv...." tovább nem látszik a hibaüzenete. Vajon mi nincsen megadva neki? Ha tudtok segitséget kérek. -
kanyi51
senior tag
Telot ujra kellett rakni, sajna azota nem müködik. Minden be van állitva ,engedélyezve, de nnem indul el, viszont magából tesztelve müködik, ADBHack is fenn vann külön külön a teszt eseményeknél miden megy, a fene se érti ezzt.
-
kanyi51
senior tag
" muszály" frissiteni? Ugy tünik régivel is müködik rendesen.
Más!
Mitöl lehet hogy a innen másolt Repülö mod ki-be Makró este tökéletessen bekapcsol a megadott idöben, viszont a reggeli kikapcsolás nem minen nap sikerül neki. Semmit nem csinálok vele, és másnap tökéletesen kikapcsol reggel 7kor. Majd 2-3 nap mulva megint nem kapcslol ki reggel, nekem kell kézzel ilyenkor kikapcsolni.Köszönöm a választ -
kanyi51
senior tag
Nem megvásárolt MD appal mennyi makrot lehet használni? Nekem a harmadik makrót nem akarja elmenntni már, illetve mintha elmentené, de a a makro nincs meg
-
kanyi51
senior tag
Sziasztok, teljesen uj nekem ez az app.
Xiaomi Redmi Note 9 prom vann , nem rootolt.
Nagyon kellene a repcsi mod ki-be kapcsolása. Pl este 22:00 ki, majd reggel 07:00 be, De automatikussan, nekem ne keljenn hozzányulni.
Tököltem sokat de nem sikerült.
Olvasgattam de nem jutok elöbbre --- ha valaki szájbarágossan tudna akár privibe is srgitrni boldoggá tenne
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Pánik a memóriapiacon
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Arc Raiders
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- További aktív témák...
- Acer TravelMate Spin B311RNA- - Érintőképernyős
- Blue Coat AV510 A - Network Security Appliance - tűzfal
- Albis ULAF+ Acceed 1104 DT 4WP- SHDSL Carrier Ethernet CPE
- BIG-IP Single AC PSU for i2X00 (250W)(F5-UPG-AC-I2XXX) - új bontott dobozos
- Black Box ServSwitch Wizard DXS Digital ACR101A DVI - IP Gateway
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 8GB DDR4 / LAPTOP 2
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Root nincsen