Hirdetés
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Alien4
tag
Haho
Egy kerdes ha lehet: xiaomi note 12 pro 5g
Megjott a hyperos. Azota a jol mukodo makroim eleg butak... Esetleg mas is tapasztalta? Legalabbis remelem... :/ -
Alien4
tag
Most teszteltem, fejlesztoben betettem a koordinata kijelzest es az erintes helyet... De nem valaszol.
Makro szerint fut, gyakorlatban nem kattint.
MD helper v1.5, nem latok benne hibat (clear logot most nyomtam)
MDben neztem hibaelharitast, ures...
A hazamersz/elmesz makro fut (wifi csatlakozas eseten nema/hangot ad) tehat a kattintas valamiert "nem megy at"
Megkoszonnem ha megtalalnank a megoldast, eleg nagy segitseg nekem ez az app.
Xiaomi note 9 pro, miui 12.5.8
MD premium, storeban nem var updatere
MD helper 1.5Koszonom, hogy idot szakitasz ram!

-
Alien4
tag
Koszonom a valaszt, tesztelem (amugy a ti javaslatotokra kerult bele es mukodott is sokaig)
Persze valtoznak a dolgok, azert nem is ertettem h most miert nem megy.
(Eredetileg ugye azert kerult bele, mert kilepes utan is futott a macro, valamint ha appok kozott valtottam (mint alttab) akkor duplan futott es "egymasra kattintott") -
Alien4
tag
Kicsi segitseget szeretnek kerni, mert nem esik le a dolog....
Miert nem megy ez a makro...? :/ Engedely is meg van adva...vagyis nem picsog a hianyara...
Naplo szerint fut, fejlesztoi modban nem kattint sehova, nem csinal semmit. (Eredetileg 5 perc volt a timer, de itt 3 mp-en van)
Koszonom a segitseget!

-
Alien4
tag
Na, vak voltam es nem a koztes feltetelekben kerestem...
Ettol fuggetlenul sajnos fut a macro ha nem "ROK"-ban vagyok. Tehat ha pl kivaltok viberre... Akar MDbe, fut, kattint.
Az lenne ha jo, ha egy peldany futna es tudnek az appok kozott valtani es csak akkor futna ha eloterben van az app.
(Windowsban is maniakus alttab user vagyok, bocsi) -
Alien4
tag
Oke, nincs mas otletem, csak az, hogy appok kozott valtok oda-vissza, emiatt ujra aktivalja a makrot es ezert fut ket peldanyban.
Ennek a kikuszobolese? Ugye az lenne a legjobb ha egy peldanyban es egyszer futna es csak akkor az app van eloterben... Ha van valakinek megoldasa/otlete... Azt megkoszonom!
-
Alien4
tag
Bonusz kerdes, mert erre sem jovok ra...
Olyan mintha ez nem egy peldanyban futna, hanem nemi csuszassal ujra kattint, megkeverve ezzel a dolgokat.
Egy app (jatek) helyettem gyujtene az rss-t de teljesen kaotikus a mukodese emiatt. Koszonom elore is!
Igen, ilyen szetkontarkodott a foto, mert probalok jelenleg is rajonni a problemara. A wait is azert volt az elejen, de az sem segitett -
Alien4
tag
(korábbi hsz-eimre elfelejtettem válaszolni... ami nem is fontos, de köszi a képernyő feloldós makrót... meg megoldódótt a lejátszás is.... de tárgytalan)
Viszont... Feleségem bevezetném egy "jössz-mész makróba... wifi csatlakozik, akkor néma a telefon... wifi lecsatlakozik, automatikus hangerő...
viszont elszívja az életem: "az android és későbbi verziókban a helymeghatározó szolgáltatásokat engedélyezni kell, hogy használhassák ezt az alkalmazást" amikor wifit állítok és nem is triggereli a wifi ki-be kapcsolása. már nem tudom mit kellene neki engedélyezni, mit nem veszek észre... Help pls. ty.
(note 8T az eszköz... ugyanez fut hibátlanul a note9 pro-n) -
Alien4
tag
Van egy elmegyek/hazaerek makrom, azok futnak szepen... Bar az csak hangero mosoditas.
Beallitasok/ Tovabbi beallitasok/ kisegito lehetosegek/ Altalanos/ letoltott alkalmazasok/
Ugye az elso, "Macrodroid a macrodroid jovoltabol" az be van kapcsolva, plusz meg a "MD felhasznaloi beavatkozas"
Kihagytam valamit? -
Alien4
tag
Na, közben teszteltem mert büdös ez nekem.
Kocsiba beültem, képernyőt feoldottam a telefonon. Kocsi indít.
Telefont érintéssel feloldva tartom és mégsem indult el az app.
Ha MD-ben viszont teszteltetem a makrót, akkor meg lefut, ahogy kell.
Előző (samsung s7 edge-n nem volt ilyen problémám, bár az más droid is volt)
Ha meg már fut az app, akkor meg a kocsi indítása után lefut a makró.
Szóval valahol az app elindításán csúszik el a dolog, de nem értem miért.
Úgy emlékszem másik app-al is hasonló gondjaim voltak... hajajj. Mit nem veszek észre? -
Alien4
tag
Oké, de hogy tudnám megfelelően megoldani a problémát akkor?
mert feloldatni zsebben ugye nem akarom, de jó lenne ha elindulna... na meg egy másik makró meg bezárná... de legyen egyszerre csak egy gond megoldva. Milyen engedélyt kellene adnom, vagy mi lenne a legszebb megoldás véleményed szerint? (több playert is próbáltam, tehát nem is ez a gond...) Köszönöm a választ!
-
Alien4
tag
Xiaomi note 9 pro-t újra raktam 2 hónap után mert brutál belassult a böngészés/feloldás.
Mivel ugye új a rendszer (és jött a köv android alap) ezért minden döcögősen megy... eléggé későn csinálja/nem csinálja...
Macrodroid prémium, elméletileg ezt a miui kínlódást is megcsináltam, de már kezd annyira elegem lenni ebből... legyetek kedvesek segíteni... mit nem veszek észre? köszi.
(igen, az alapoktól kezdjük a szükséges engedélyeket)
-
Alien4
tag
Feladom, ha tudna valaki segiteni, hogy mi ez az "akadalymentesitesi engedely" azt megkoszonnem.
(Eredetileg a media gomb szimulaciojahoz is kerte, de az alternativval engedte. Most a kepernyo be parancshoz keri ezt az engedelyt, de ahova atdob, nem lelem ezt... Mashol is neztem, ott sem.) -
Alien4
tag
Sziasztok! Ámul a láma, nem jön rá a válaszra...

Xiaomi note9pro, ha felcsatlakozik az auto BT-ra, akkor inditsa el a lejatszo progit, szimulaltam is media gombot.
Na, ez megy is... Viszont csak akkor ha eloveszem es feloldom a keszuleket.
(Akkor mar engedi az appnak is a dolgat vegezni)
Mit nem veszek eszre?
Tehat a parancs lefut, de csak unlock utan...
Automatizalasra nem a legjobb most xD
kosziMod: elobbi kommentet olvasva... kapcsoltassambe en is a kijelzot?
-
Alien4
tag
Az a baj, hogy az a ... Akkor megjeleniti, ha be vagyok lepve az appban (kepernyon van).
Ha hatterben akkor talan megjon.
Ha meg ugye bezarom, akkor nem is szol.
Azt nem tudom csak, hogy ez viber oldali hiba, vagy droid...?(Mit hasznalsz helyette?
Fb messenger nem hagyja az eletem, turkal. Kepeket is butitja. Semmire valo.
Viber titkosit, kepet nem butit... Az egyetlen es legfontosabb funkcioja nem megy... Hogy idoben es ertemben szol. Plusz az egesz rokonsagot raszoktattam, amikoreg szepen mukodott...) -
Alien4
tag
Sziasztok!
Paran talan tapasztaltak, hogy a viber jo ideje mar nem jelez... Jogosultsagot sem ker semmihez.
Esetleg van ra valami macro?
Ha megjonnek, akkor is kesnek az ertesitesek
Esetleg csak akku felugyeletben kapcsoljam ki, vagy macro kell ra? Koszonom
-
Alien4
tag
-
Alien4
tag
Sziasztok!
Valamit nem veszek eszre, help :/
Samsung s7 alaplap hibas lett, tegnap lott xiaomi note9 pro lett helyette.
Macrok tuleltek. (Wifi ssidre hangot ad ha elmegyek es nemit ha otthon vagy, plusz ha BT csatlakozik kocsira, akkor zene autoplay)
Na de egyik sem fut. Macrodroid fent, kiegeszito fent.
Ha fut a program, vagy tesztelem, akkor megy, de alapbol nem. Jogosultsagokat tudtommal megkapta.Elore is koszi a tippeket
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer TravelMate Spin B311RNA- - Érintőképernyős
- Blue Coat AV510 A - Network Security Appliance - tűzfal
- Albis ULAF+ Acceed 1104 DT 4WP- SHDSL Carrier Ethernet CPE
- BIG-IP Single AC PSU for i2X00 (250W)(F5-UPG-AC-I2XXX) - új bontott dobozos
- Black Box ServSwitch Wizard DXS Digital ACR101A DVI - IP Gateway
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4062
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

pedig jogosultsag is meg van... 

Oldman2