- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- Apple MacBook
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Fujifilm X
- Extrém tűrőképességgel reklámozza új tápkonnektorát az ASUS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PistiSan
addikt
válasz
gyuri81 #1710 üzenetére
Szia!
PM-ben írtad, hogy volt mobilcellákat figyelő macrod, az szinte biztos hogy sokat fogyaszt, amúgy a topicban elég durva macrokat készítő arcok vannak, sokszor kaptam segítséget én is amikor elakadtam, javaslom itt kérdezz bátran te is, ha konkrét dologgal kapcsolatban megvalósítási gondod akad segítünk.
Ismerősnek van samsung telefinja, mivel a következő telefonom lehet nem rootolom, ezért fontos hogy miket miként lehet autimatizálni, a bixby routinesban nekem nagyon furcsa, hogy ha beállítok egy repülő módot, akkor az ott megadott idő után vissza áll az eredeti állapotba, a macrodroiddal nem így van, meg nagyon korlátozott is az MC-hez képest.
Nekem profilváltó macrom van, este repülő módban van a telóm este, reggel az ébresztőra hatására korábban kikapcsol a repcsi mód, ha nincs ébresztés akkor később, pl hétvégén.
Alapból magán számmal hívok másokat, de akinek a nevébe raktam # karakterr azoknak elküldi a számom, sok ilyen kis apróság van, nem kezdek bele felsorolni mindet.
Új hozzászólás Aktív témák
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple watch series 9 45mm újszerű állapotban, 100% akku 2027.05.20-ig Media Markt gari
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- DELL 7490 i7-8650U 8 Gb 256 GB EU BILL WIN11 PRO - ÁFÁS SZÁMLÁVAL
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged