Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• DrKapocs

őstag

válasz Mcrazy #3767 üzenetére

Ez nagyon nagyvonalú dolog volt, hogy megosztottad a makróidat. :R Nem szeretek csak kapni, szeretném viszonozni őket. Nem Neked lesz rájuk szükséged, mert Te minden probléma nélkül meg tudod csinálni őket, hanem talán másoknak jól jöhet valamelyik, például ötletet tud meríteni belőlük. Amúgy szerintem egy tök jó kezdeményezés lenne, ha megosztogatnánk a markóinkat. Szóval, az enyémek itt találhatók, 10 napig letölthetők.

Leírás hozzájuk:

Akku 37/39/41 C: Figyelmeztet felugró üznettel és hanggal is, hogy az akkumulátor melegszik, elért egy bizonyos hőfokot. Feltételek is vannak benne. Még régebben sikerült navigációval felfőznöm pár akkut, így elővigyázatosabb lettem ilyen téren.
    Akku – Temp: Üres esemény, elindításakor kiírja egy felugró üzenetben az akku aktuális hőmérsékletét. Ha elhelyezel egy a makróra mutató widgetet, akkor nem kell a MD-ba belépni az indításához.
    Akku temp – navi: A felhasználói naplóba menti az akku aktuális hőmérsékeltét, ha bizonyos navigációs appok futnak (pl. Waze, Térkép, iGO, Sygic).
    Location: Ha bármely számról beérkezik egy üzenet, aminek a tartalma a „getmylocation”, akkor visszaküldi SMS-ben az utolsó ismert tartózkodási helyem koordinátáit, google térképes linkjét, idejét, utolsó sebességét, illetve az akku töltöttségét. Nálam a GPS állandóan be van kapcsolva; ha esetleg nálad nincs, akkor a GPS indítását célszerű belevenni.
    AAA111 – location: Ha a telefon lecsatlakozik a kocsi bluetooth rendszeréről, akkor a felhasználói naplóba elmenti az AAA111 rendszámú kocsi helyét, illetve a vágólapra is kiteszi az adatokat.
    BT/WIFI/Sync – ON/OFF – meghatározott időpontokban be-, illetve kikapcsolja a nevezett eszközöket.
    Béla delete missed call: „Béla” csak megcsörgetni szokott, én pedig mindig visszahívom, mert én ingyen hívok mindenkit. A makró törli Béla nem fogadott hívásait, ha felhívom Bélát.
    Call – end: Hívás végeztekor visszatér a kezdőképernyőre a készülék.
    Forward missed calls & sms: Ha bármely számról nem fogadott hívásom vagy sms-em van, akkor elküldi ezt egy másik telefonszámra (mivel 2 telefonom van, ha edzeni megyek, akkor az „olcsóbbat” viszem)
    Forward missed – turn on: Ha Bélától nem fogadott hívás jön, akkor bekapcsolja a Forward missed calls & sms makrót.
    Clipboard fill easy random mubers: A vágólapot véletlen számokkal tölti fel a képernyő kikapcsolása után 2 perccel. Célszerű betenni a feltételek közé azt, hogy az „AAA111 – location” makró nem futott le az elmúlt 5 percben.
    PowerAmp – ON: Többször előfordult, hogy nem indult el a zene lejátszás bizonyos BT eszköz csatlakozásakor. A makró kényszerítetten elindítja a PowerAmpot és a zene lejátszást, ha bizonyos BT eszköz csatlakozik a készülékhez.
    Pause shake: rázásra megállítja a zene lejátszást.

Új hozzászólás Aktív témák