Hirdetés
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
PistiSan
addikt
válasz
darvinya
üzenetére
Szia!
Kapcsold vissza az értesítési sávon a MacroDroid mutatását, én is kikapcsoltam mert engem is zavart, aztán jöttek olyan hibák, (nem időben, vagy nem futottak le makrók) ami miatt vissza tettem, azóta minden tökéletesen működik.
Nálam is ki van véve az optimalizált appok közül, hidd el hogy ez a 0. lépés a problémád megoldása érdekében.Amúgy a HotSpot bekapcsolása pár verzióval ezelőtt még nem ment a marcrodroidnak, 7.1 és a feletti rendszeren, még egy tájékoztató üzenetet is kiírt, hogy ha esetleg talált olyan appot ahol ez működik akkor jelezd a fejlesztőnek. Azóta én nem próbáltam ezt a funkciót, de nem vagyok benne biztos hogy 8.1 alatt tökéletesen működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Vezetékes FEJhallgatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen okostelefont vegyek?
- Projektor topic
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Építő/felújító topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Futás, futópályák
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen 1 FHD notebook - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD T2000 4GB W11
- Lenovo T14s Ryzen 7 4750U 32Gb Ram 1Tb NVMe SSD Érintőkijelző számlával Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy A17/Samsung Galaxy A27/Samsung Galaxy A37/Samsung Galaxy A57
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mcrazy
Oldman2