-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
dzsordzs69
üzenetére
Ha megnézed tüzetesen az Mcarzy által linkelt screenshot-ot (én is abból tanultam, abból készítettem a saját profilváltó makrómat), Esemény szinten minden olyan elképzelhető esemény definiálva van, amikor a profilváltás felmerülhet.
Művelet szinten pedig le van minden kódolva, az egyes Eseményeknek megfelelően.
Az, hogy pl. nem 22:00 -kor érsz haza, az Művelet szinten tisztázódik, ez esetben elindul mondjuk 23:00 -kor az "Otthoni hálózathoz csatlakozva/Otthoni WiFi" esemény, ami egyszerűen csak ennyi, nincs egyéb feltétele.
Nálam a Profilváltó makróm "Éjszakai" része ezzel az IF feltétellel indul:
Azaz, ha hétfő-péntek van ÉS/AND 22:00-05:59 időszak között, VAGY/OR ha szombat-vasárnap van ÉS/VAGY 23:00-07:59 között vagyunk, szintén. Egyéb kombinációban hamis, így nem hajtódnak végre az IF-en belül meghatározott Műveletek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Parkside szerszám kibeszélő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bundle topik
- Filmvilág
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4305, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4526
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 7th - i5-8365U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 5900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mcrazy
Oldman2