Hirdetés
- OLED TV topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Szédületes tempót rejt a OneXPlayer 3 az 1-ben kézi PC-je
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fall-N
veterán
Ahogy én tapasztaltam mindhárom automatizálóval meg lehet mindent csinálni csak más néven és más felületen kell megtenni. Mindhárom alkalmazást (E-Robot, Tasker, Macrodroid) megvettem, így van rálátásom. Igazság szerint egyik sem nehéz vagy bonyolult csak megkíván egy logikus gondolkodást vagy programozói szemléletet, hogy mit is akarunk csinálni velük. Na jó mostmár csak mindkettő, mert az E-Robot beállt a földbe.
De ha már összehasonlítani kell őket, akkor számomra a leglogikusabb a Tasker, a legegyszerűbb a Robot, de a legjobb és átláthatóbb viszont a Macrodroid.
Viszont, hogy segítsek a Taskerrel a legegyszerűbb megcsinálni, mert létre kell hozni két profilt azaz taskot, ami az alap és ami a játék indítása után aktiválódik. Az esemény pedig a játék indítása, majd ha leállt akkor a vissza eseménnyel visszaállnak az eredeti értékek azaz az alap task aktiválódik. A topikjába linkeld be a kérdést ott leírja valaki részletesebben. Sajnos nekem most nincs fent a Tasker, mert egy ideje a Macrodroid van használatban. De bármikor visszatérhetek hozzá ha kijön valami új funkció ami érdekes számomra.
Macrodroiddal sem nehéz, ahogy Mcrazy meg is tette csak elsőre bonyolultnak tűnhet a Taskerhez képest. Ott viszont a Tasker kissé bonyolult felépítése ami nehezebbé teszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch
- OLED TV topic
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Xbox Series X|S
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Gran Turismo
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Szédületes tempót rejt a OneXPlayer 3 az 1-ben kézi PC-je
- További aktív témák...
- Vivobook S 16 S5606MA 16" 3K OLED Ultra 7 155H 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Be Quiet! venti bazár
- IdeaPad Flex 5 14ALC05 2-in-1 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 5500U 8GB 256GB NVMe magyar bill gar
- Macbook Pro M1 (13" 2020 8GB RAM 256 GB) + Magic Mouse 2 + Numpad
- Mini ITX félkonfig - DH77DF / i7-3770T / 8GB DDR3 / 120GB SSD
- TAVASZI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo gamer laptop bazár - friss lista (2026.04.01)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Oldman2