Hirdetés
- OLED monitor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Tudomásom szerint az üzenet küldő programok egy szolgáltatást futtatnak a háttérben, szóval soha nem állnak le teljesen, kivéve, ha alkalmazásoptimalizálás közben kikapcsolja a rendszer.
viszont a háttérbe küldésre nem gondoltam,ugyanis azzal nem zárom be őket,vagy a folyamat elején is csak sorban 'előtérbe hozom'
őket=launch app?,mert úgyis futnak?,s a végén megint 'hátra küldöm'=launch h.scr?,hiszen amúgy folytonosan futnak?Így igaz! Egyébként normál helyzetben, ha nem jegeled az appokat, akkor amint internethez jutnak, értesítenek. Persze ha mégsem, akkor jó ez a verzió, hogy időnként előtérbe hozod azt, ami nem hajlandó értesíteni (mondjuk nekem csak a Skype-val volt ilyen gondom).
Az én példám csak egy alap. Természetesen lehet, sőt kell is csiszolni rajta, mégpedig a Triggers feltételeket meg kell adni, pld: csak akkor fusson le, ha ki van kapcsolva a wifi, le van zárva a kijelző, illetve pld 7-21 óra között.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Horgász topik
- Autós topik
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB Titanium Gray használt, megkímélt garancia 2027.12.27-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mcrazy
Oldman2