-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
meko1
tag
először is ,köszönöm a részletes válaszod,lássuk:
hasonlóan csináltam én is,csak nem adtam feltételül a bekapcsolt wifit,hanem a bekapcsolása után több időt hagytam az első app indításáig,h.biztosan megtörténjen-ez a feltétel adás akkor jön jól,ha nem otthoni,biztos,hanem esetleges wifihez csatlakozom,utána azzal,hogy szép sorban minden frissült,ki is kapcsolhatjuk őket(eszem ágában sem volt jegelni,pont ez volt a baj,viszont a háttérbe küldésre nem gondoltam,ugyanis azzal nem zárom be őket,vagy a folyamat elején is csak sorban 'előtérbe hozom'
őket=launch app?,mert úgyis futnak?,s a végén megint 'hátra küldöm'=launch h.scr?,hiszen amúgy folytonosan futnak?>>>azért érdekes ez,mert én ezeknek a programoknak 'nem adtam ilyen engedélyt'(elvileg),a normál,nem makrósitott szituációban,csak akkor futnak,ha elindítom valamelyiket)
remélem, jól értettem,ez utóbbi kicsit bezavar nekem(még),viszont a programod(programjaid)további
gondolatokat indítottak el >>>>vagyis megint tanultam,úgyhogy mégegyszer köszönöm,remélem
legközelebbi problémafelvetésnél esetleg én is 'hozzá tudok szólni'
(azért "okoskodásomra" persze várom válaszod,ha már hajlandó voltál ennyire belebonyolódni)
köszönöm szépen,szívélyes üdvözlettel meko1
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 mini 128GB silverlight független
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256Gb Dual, kártya független, fehér színben
- Apple iphone 16 128Gb, kártya független, fehér színben
- Apple iPhone 12 Pro 128Gb, kártya független, arany színben
- iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4346, 100% Akksi
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Oldman2