Hirdetés
-
PROHARDVER!
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabyka
aktív tag
Szervusztok, egy ki útmutatást szeretnék kérni.
Egy [G3 mini] gépre (i7 7700T, 16GB, m.2 ssd, displayport) milyen rendszert javasoltok? Milyen irányba kellene elindulnom? A segítségemre csak egy windows pc van.
Az összefoglalót olvastam, de nem lettem okosabb sajnos, eléggé bonyolultnak tűnik. -
tlac
Topikgazda
válasz
attilav2 #38102 üzenetére
próbáld meg, hogy belépsz valami valódi apple eszközön
de én pár hónapja a 15+ éves apple accountomat buktam el...
ez független imessage-től, én azt nem használtam kb. soseböngészőből próbáltam belépni, de nem fogadta el a jelszavamat, pedig elvileg nem felejtettem el
akkor rámentem a forgot password-re, de új jelszó helyett az kaptam, hogy megvizsgálják a fiókomat 1-2 napon belülés így sikerült nekik: "We have reviewed your request, and access to your account has been denied."
support elhajt, állítólag nem lehet vele mit csinálni...
-
Más is találkozott mostanában az imessage hackintosh blacklistelés problémájával:
Reddit poszt egyik kommentje
Majestic_Mistake6657. 4 napja
"I had the exact same thing happen in the last couple of days with my OC setup. Perhaps they are now using more sophisticated checks for the iMessage and FaceTime authentication side of things as I can still log in to and use iCloud and all its other associated services just fine." -
Hackintosh blacklistelés miatt nem megy az imessage nálam.
Úgy látszik elkezdte ezt csinálni az apple. Sorozatszámokat cseréltem, semmi eredménye. -
Csak bele kellett kattintani a névjegynél a beállításokban a 26.0 verzióra, és máris kiírta az RC pontos "verziószámát".
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3467, 94% Akkumulátor
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest