Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szroncs01
csendes tag
Na arcok én is kiróbáltam.Szerintem baszott nagy a gépigénye bár jól néz ki.
6600 core 2 duo,8800gtx,2G 800mhz ram,Vista tehát DX 10 verzió,legfrissebb 158.42 beta dreiver május 15.-ei.
Kipróbáltam én is maxra húzva 20Fps-t produkált és kiba szar volt.''Élvezhetetlen''
Sikerült kikísérletezni HDR-OFF
Minden mediumon aminek nincs medium az high + 4x anizo=50-60 FPS így már élvezhető a dolog.
Ha valaki meg vagánykodik ,hogy nekem minden maxon 20-30 FPS nefelejtsétek el odaírni,hogy XP és ugyebár DX9.Akinek meg nincs vista az felejtse már el a DX-10 et mert nem fog menni.
Elvileg valami arc csinál XP-re is DX10 et de erről még semmi konkrétot nem lehet tudni.
Remélem,hogy lesz és gyorsabban fognak futni a DX-10-es játékok XP-n mint Vista-n
Az meg,hogy optimalizálják majd meg jön új driver amivel majd faszán megy lehet reménykedni de sztem max 5-7 fps-t fogunk nyerni az meg lófa..
Igazán élvezhetően sztem kell a 40 -50 FPS De DX-10 el ha valaki beírja,hogy full high-ban+ 16x os anizo + 12x es anti alias -al 50FPS az írja oda azt is,hogy nyócmagos apple gépe van 16 Giga rammal meg 4db 8800ultrája quadba kötve amit most vett akciósan a tescoban 23 miskáért.Egyébként láttam Dx9 en is ott sokkal jobban fut de mostmár láttam én is, hogy DX10 azért odaver. Az X Dobozos arcnak meg:Ne legyé má állat,hogy szebb azon a sz..on nézz meg 1 pár videjót róla.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobilhasználat külföldön
- Wi-Fi helyett koax? Igen - így működik a MoCA
- Autós topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Animal Crossing: New Horizons
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Új! Razer Iskur V2 - Black gamer szék!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Dell Precision 7760 64GB/ 1TB/ 27% Áfás!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest