Hirdetés
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Lassan 2027-re is elfogy a TSMC 2 nm-es gyártókapacitása
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Túlmelegedés,fagyás
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Gaming notebook topik
- iPad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szroncs01
csendes tag
Na arcok én is kiróbáltam.Szerintem baszott nagy a gépigénye bár jól néz ki.
6600 core 2 duo,8800gtx,2G 800mhz ram,Vista tehát DX 10 verzió,legfrissebb 158.42 beta dreiver május 15.-ei.
Kipróbáltam én is maxra húzva 20Fps-t produkált és kiba szar volt.''Élvezhetetlen''
Sikerült kikísérletezni HDR-OFF
Minden mediumon aminek nincs medium az high + 4x anizo=50-60 FPS így már élvezhető a dolog.
Ha valaki meg vagánykodik ,hogy nekem minden maxon 20-30 FPS nefelejtsétek el odaírni,hogy XP és ugyebár DX9.Akinek meg nincs vista az felejtse már el a DX-10 et mert nem fog menni.
Elvileg valami arc csinál XP-re is DX10 et de erről még semmi konkrétot nem lehet tudni.
Remélem,hogy lesz és gyorsabban fognak futni a DX-10-es játékok XP-n mint Vista-n
Az meg,hogy optimalizálják majd meg jön új driver amivel majd faszán megy lehet reménykedni de sztem max 5-7 fps-t fogunk nyerni az meg lófa..
Igazán élvezhetően sztem kell a 40 -50 FPS De DX-10 el ha valaki beírja,hogy full high-ban+ 16x os anizo + 12x es anti alias -al 50FPS az írja oda azt is,hogy nyócmagos apple gépe van 16 Giga rammal meg 4db 8800ultrája quadba kötve amit most vett akciósan a tescoban 23 miskáért.Egyébként láttam Dx9 en is ott sokkal jobban fut de mostmár láttam én is, hogy DX10 azért odaver. Az X Dobozos arcnak meg:Ne legyé má állat,hogy szebb azon a sz..on nézz meg 1 pár videjót róla.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jófogás tapasztalatok
- Okos Otthon / Smart Home
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen monitort vegyek?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Ingatlanos topic!
- Tőzsde és gazdaság
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 3
- További aktív témák...
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- AKCIÓ! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- szinteÚJ, dobozos Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 512GB AI PC FHD+ 1 év garancia
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest