Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Raspberry Pi
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Nem elég a RAM-ok, NAND-ok és VGA-k áremelkedése
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
EZoli752
tag
Sziasztok, ahol ilyen lézeres repülő valamik vannak azon a pályán mit kel csinálni kinyírtam mindent nem tudom hova menjek.
Köszike! -
Mumee
őstag
Nem tudná valaki megmondani, hogy hogyan lehet a játékban oldalra vagy bármely irányban elvetődni???
Próbálkoztam rájönni, de nem sikerült???
-
Hobli1988
aktív tag
Hi!Nagyon jó ez a játék!
-
válasz
EZoli752
üzenetére
HDR+4xAA ,Aniso8x,1280x1024-ben,shadow quality medium, olyan 50fps átlag.
De persze vannak helyek(kevés) ahol lemegy ez alá is ,és forditva is igaz van amikor 80-100Fps-el megy.
A lényeg, bőven a játszhatóság felett van az FPS!!!!
Nekem V-sync-en van és többnyire 60FPS-t mutat.
A shadow Qualityt nem érdemes High-ra tenni mert feleződik a sebesség(nálam),és nem mutat semmivel többet vagy szebbet.. -
EZoli752
tag
Sziasztok, valaki tolja GTX kártyával érdekelne, hogy minden Max beálltáson menyit produkál a kártya átlagba dx10-be 1024x768, feletti felbontások érdekelnek csak.
Köszike
-
Eagle16
addikt
A 2. pályán, mikor sok kalóz van, meg rakétás tornyok, állandóan kifagy, meg kékhalált ad a játék...erre van valami megoldás?Mert utána a pálya legeslegelejétől kezdi újra...
-
m0h0senator
őstag
Nna végre kivégeztem a kis repülő ''izét'' a 11. pálya végén..
szép játék volt tetszett ajánlom mindenkinek. -
Mozso26
senior tag
Ha a fején is szétlötted a zöld foltokat utána is a fejét kell lönöd és akkor leesik egy nagy darab böt de utána is ott löd nem könnyü mert addigra mág megszivja magát a kis teknös és gyorsan tiplizik álj félre az utjábol ha tudsz és szemböl lödd a buciját.Ja és nem vagy béna az tényleg nagyon nehéz , talán a legnehezebb csata.
[Szerkesztve] -
flegos
senior tag
Üdv!
Totál béna lehetek, de a Green Eye csodát valami végett (néha szétfagy a gépem ez az egyik ok) sose sikerül megsemmísitenem, van valami trükk? A zöld pöttyöket kilövöldözöm az oldalán aztán párat sikerül a fején is utána kampec
Nektek, hogy sikerült?
Köszi -
-
Mozso26
senior tag
válasz
m0h0senator
üzenetére
Szétlövöd valamelyeik csápját, kiszálsz a robidbol és bemész a lukon ami a visszahuzott csonk után maradt.Utána ott látod a testét és elkezdheted löni a születö uj csonkot nem kell neki sok és végleg beforr a csonk ami nem nö ki többet.Ezt eljátszod mindkét oldalon és utána jöhet a burája amikor kidugja akkor szét tudod löni. Végül átgázolsz a megkövesedett hulláján h bemeny a mögötte lévö ajton.
-
Battleaxe
tag
Na mi a ferdef@sz van senki nem jön ebbe a topikba

-
Battleaxe
tag
HI .Van az a pálya ahol ilyen lézer nyalábokat kibocsátó repkedö izék vannak lent pedig jeges viz oldalt falak mint egy gát ugy néz ki van egy ajtó de nem lehet bemenni rajta mindegyik ellenséget kinyirtam de kimászni nem lehet mit kell itt csinálni?
-
m0h0senator
őstag
Sziasztok!
A 10. pálya fő szörnyét h kel megölni..? van 2 nagy csápja azokat szétlövöm de semmi..segítsetek...

-
Mozso26
senior tag
Csodálatos ez a jatek mindenki aki tudja probálja ki.
És ismét a toppon a topik. -
P.O.C.
tag
Nekem sem akart összejönni könnyen. De szerintem a lényeg az, hogy miután levitted az erejét nullára és még mindig nem akar meghalni, akkor odamész és egy kardcsapással leteríted. Ennyi. Tehát előszőr kardozz, aztán mikor bekeményít akkor lőjj, végül pedig egy kardcsapás és vége.
-
AtG
aktív tag
Azokat nem lehet sebezni szerintem, mert automatikusan Isenbergre irányul a támadás.
Valaki így nyírta ki a gazembert.
http://www.gamespot.com/video/0/6164456/videoplayerpop?
Én mindig a közelébe repültem, odacsaptam, támadásai elől elrepültem, távolból sorozatosan lövöldöztem, amire nagyon vigyázni kell, hogy amikor kicsi az életereje nagyon pusztító sebzéseket visz be. Akkor kell neki még 1-2 nagy pofon, aztán kész is van. Idegesítő csata, de voltak ennél keményebbek is. -
laci666
senior tag
Elakadtam nem birom kinyirni a repülő robotott a 10 pály végén ha jól emlékszem.
Én is már egy jó kis frankó robottal vagyok.Repül meg minden de az ellen robot az erősebb meg neki vannak valami lézer ágyujai amik repülnek mellete. -
eastsider
nagyúr
Hy
szépen fut a gém 1280*1024.ben, grafika nagyon szép
viszont a ahng 1 idő után elkezd recsegni
Ez mitől van? -
laci666
senior tag
Végre kivégeztem a 8. pályán azt a geci nagy robotott

-
Silenzio
addikt
Hát nem tudom... GTX-et pakolni egy p4 alá, az se gyenge... Jobban jártál volna x2 + 8800gts-sel... De sebaj, így legalább kb fél évvel tovább bírja majd a kártya mielőtt elavulna...
Muhahahaha!
P.S.: Ez a Lost Planet annyira mocskosul primitív hogy még! Tisztelet a Capcomnak, de azért ettől egy pc-snek nem kéne hanyatt vágódnia... De vannak naaagy pozitívumai: a grafika pl. egész jó. Ma 20%-kal tuningoltam a kártyám és a játék 30%-ot gyorsult. Ennek örültem jól, nem mind1 hogy valami 25-öt megy -e vagy 34-et, hehe. Ja dx10 módban mértem. -
laci666
senior tag
válasz
m0h0senator
üzenetére
sikerült

-
laci666
senior tag
Na végülis csak sikerült elakadnom.

A 6-os pálya körül járok ott ahol van egy nagy tűskés valami én meg valami franko kis robottal vagyok,ami repül is meg gyorsan mozog,és még be vagyunk zárva egy épületbe.
Arra rájöttem hogy az oldalán lévő zöld köröket kell löni csak az a gáz hogy már mindenütt szétlöttem a dögött csak nem akar megdögleni, hogy kell kinyirni? -
laci666
senior tag
válasz
m0h0senator
üzenetére
Kösszi

-
laci666
senior tag
Tudja valaki hogy a mentéseket hova menti el a játék.?
(Amugy szerintem nagyon könnyüre csinálták ezt a gamát igaz normálba játszom de lehetne ütösebb is.)
[Szerkesztve] -
isgas
csendes tag
A képek alapján tényleg nem lehet nagy különbséget tenni

De játék közben jól látható a különbség, és én nem cikkből olvasom ezt hanem látom
Dx9
http://images.netbag.hu/20070715/23395483452.jpeg
http://images.netbag.hu/20070715/23395332780.jpeg
Dx10
http://images.netbag.hu/20070715/23395327145.jpeg
http://images.netbag.hu/20070715/23395244265.jpeg
http://images.netbag.hu/20070715/23395237769.jpeg
A lényeg, nekem dx10 alatt jobban tetszik
Jóéjt mindenkinek
[Szerkesztve] -
Nem tudom ti észrevettétek-e,hogyha a V-Sync ki van kapcsolva akkor Kb.4x gyorsabban tölt a progi!!!

Az a kis kör is gyorsabban pörög.
Hmmm ,ki érti ezt?
-
Firestormhun
senior tag
The upside of DX10 for Lost Planet is the stream-out function and geometry shaders which allow us to make the engine run faster. The major difference between DirectX 9 and 10 is primarily related to this speed. Compared to DX9, our use of geometry shader, depth resolve and stream output should provide a 10% to 20% boost in frame rate as driver optimization progresses. One of the immediate differences you can see in the DX10 version is the clean edges on shadows; however the main difference is obviously the speed at which the engine renders as mentioned before.
[link]
Capcom's goal with DX10 on Lost Planet is to increase performance over their DX9 version.
[link]
Ennyi...
-
Ole
csendes tag
válasz
Firestormhun
üzenetére
Sztem ez nem igaz,mert én toltam dx9-be.úgy akár produkált 50-70 fps-t,de ha jött egy nagy enemy,vagy sok kicsi,akkor lement simán 10 körülire,de dx10-be legrosszabb esetbe ment le 20-ra,átlagba 40fps.ja és 2900xt-m van.a lényeg,hogy nálam stabilabb dx10-be hotfixes driverrel
-
Mozso26
senior tag
DX10 ben szerintem is sokkal szebb, mondhatni h összehasonlíthatatlan a texturák is szebbek és valahogy letisztultabb a kép és ráadásul a boss fightnél vista alatt nékem sokkal gyorsabb volt.
A képekröl annyit hogy megnézve ocsmányak nálam egyáltalán nem igy néz ki eleve tök sötétek na mindegy ennek is biztos megvan az oka.
JA és nálam minden maxon van kivéve a shadowsot 4*aa 8anizo ...stb.
Még annyi hogy a Rainbow 6 Vegas is 5-10 fpsel gyorsabb mint xpn viszont a fear folyamatosan akadozik. -
isgas
csendes tag
válasz
Firestormhun
üzenetére
hidd el nagy különbség van csak szerintem neki nincs bekapcsolva egy csomó minden high-ra csak mert nálam ezerszer szebb a kép.
egyébként a fény és az árnyék nektek kevés ?
ha van egy lap aminek ''érdes'' a felülete, annak te árnyék és fénytörés hiányában sosem fogod megállapítani hogy az érdes-e vagy sem. Max ha megérinted, de a monitorodat meg simogathatod bármilyen felbontásban ugyan az marad
szerintem.
A mostani driverek pedig már elég jól teljesítenek (szintén magánvélemény)
ui.: fórumon nem szeretek vitatkozni ezért nem is vitatémának szántam ezt a hozzászólásomat
[Szerkesztve] -
Firestormhun
senior tag
-
Raki
aktív tag
csá all!
én is feltettem ezt a gémet, (már le is töröltem)
de elfelejtettem megnézni vmit, amit nagyon bánok és idegesít is, mégpedig:
faszásan ment a gém 1024-ben, alapbeállításon 4X AA, medium shadow, 1024X768, a többi high volt
a konfigom húzott és egyszerűen nem jöttem rá mitől fagyott ki ha hozzányúltam a beállításokhoz pl 16X AA, olvastam itt, hogy másnak is volt ilyen gondja
Kérdésem:
a tuning miatt fagyhatott ki (Orthossal stabil volt és minden más gémben is) vagy
frissítenem kellett volna a VGA drivert? 158.22 van fent XP SP2 mellett
válaszokat thx
[Szerkesztve] -
Boglya
senior tag
válasz
wesker24
üzenetére
Ha jól látom ez a főellen. Én semmi mást nem lőttem, csak a robotot, nekem se akart meghalni amikor már lement a csík, odarepültem hozzá és úgy csapkodtam meg, valahogy meghalt
, bár majdnem én hagytam ott a fogam, szerencsére még majdnem maxon volt az életerőm. Talán azért kell odamenni, mert az a burok ami időnként kivédi a lővéseket, akkor már folyamatosan véd, ezért azon belül kell megcsapni, szerintem
. -
AtG
aktív tag
válasz
wesker24
üzenetére
Én ma reggel hazavágtam a kiscsávót (Isenberg)

Jobb gomb hosszan lenyomva pörkölj oda neki keményeket, és akkor csáó. De az a durva, hogy én ugyanazzal a szisztémával kentem neki, és egyikre bejött, kb. 15x meg elvéreztem. Annak meg semmi értelme, amit korábban csináltam, hogy kilőttem a torony emeletein lévő sárga bizbaszokat.
[Szerkesztve] -
Mozso26
senior tag
Lost planet kép negyedik mission Vista dx 10 :[link]
-
Mozso26
senior tag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Ilyen könnyen feladod te félisten?
-
wesker24
senior tag
Hát esküszöm befonom a szemöldököm !!!

Az hogy lehet hogy semmi élete nincs a háttérben lévő sárga lámpákat kilöttem már többé nem mozog az a gépezet mégis tovább repül ez a rohadék !!

[link]
[Szerkesztve] -
Alvin_ti4200
félisten
A fejlesztők családfáját csókoltatom, hibát okozott a játék a második mission legvégén, újra beléptem, erre elölről kell kezdenem az egész pályát
Asszem uninstall lesz ebből. -
wesker24
senior tag
Nekem is az utolsó pályán vannak gondjaim hogy a fenébe lehet kinyirni azt a Köcsög Isenberget ???
Nekem is full életem van és mikor csak egy pici élete van hátra azonnal lemegy az életem minimális szintre !!

De egyszer sikerült ugy megcsinálni hogy semmi éelet nem maradt mégis repkedett tovább !!

Ha már nincs élete akkor mi a francot kell csinálni ???
Szerintem is a fejlesztők nagyon elcseszték az utolsó Boss Fight-ot !!
[Szerkesztve] -
nyesix
senior tag
igen tesséj nyomatni a DX 10 képeket!!!
-
fera
csendes tag
Kösz.
Hát igen... pedig még a billentyűbeállításokat is megnéztem, de valahogy elkerülte a figyelmemet.
De azért közben már már sikerült rájönnöm a titokra
de azért kösz. -
isgas
csendes tag
elkészült a directx10-hez is használható Fraps vista alá.
Ez azt jelenti hogy lehet vele képet is kicsippantani a lost planetből hogy meg lehessen nézni a különbséget a dx9 és a dx10 között
Tehát kérjük a 8800gtx és vista tulajokat lövöldözzék a screenshotokat
(nekem most perpill XP van fent
)
elméletileg fizetős progi de reméljük hogy enged pár képet csinálni
Fraps 2.9.1
[link]
ui.: ne sajnáljátok a HDR-t
-
AtG
aktív tag
Az Isenberg elleni harcot megcseszhetik a fejlesztők. Undorító. leveszem az életét picire, nekem majdnem fullos még, aztán 10 mp alatt hazavág. Vicc!!! Holnap folytatom, mert megfájdult a fejem tőle.

-
Silencer83
addikt
lenyomtam az 5os bosst, eleg laza volt.
jon a 6ik.mission, mar olvastam rola

-
AtG
aktív tag
Tárgytalan lett azóta, kicsináltam az öreget.

-
Silencer83
addikt
válasz
Silencer83
üzenetére
[link]
nemszoltam
, szal 11 mission.
a boss fight-ok eleg razosak -
Silencer83
addikt
Urak!
hany mission van osszesen? most kezdtem az 5iket...
marha nagy a game
2.6ghz futo core2-vel, 2gb rammal es egy x1950pro-val meg elvezem is
( 19''Ws, 1440*900 )
[Szerkesztve] -
fera
csendes tag
Hali!
Szükségem lenne egy kis segítségre. A demó első pályáján miután vannak azok a guruló bogarak fel kellene valahogy jutni, de nem tudom. A sziklákról magyaráz, hogy bármikor leomolhatnak, de hiába próbálom nem történik semmi. Hogyan tudok feljutni?
[Szerkesztve] -
m0h0senator
őstag
Na végre legyőztem azt az óriási izét..
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Megkell hagyni jó nezéh volt még easy-n is.. -
bozont
veterán
-
Djuree
félisten
jó a gém csak kibaszottul idegesít hogy ''időre'' megy. fogy az a szar nemtommi ami ha leesik meghalok

elég szomorú hogy így próbálják megoldani a folyamatos akciót és feszültség alatt tartást.
csak emiatt nem játszok vele.
nem lehet megállni gyönyörködni a grafikán mert meghalok

a kurv...nyját aki ezt kitalálta

-
Elmör
őstag
Ha a konfigod még mindig az, amit látok az adatlapodon akkor pedig mennie kéne. Lehet nem sikerült jól valami telepítéskor vagy letöltéskor? Más játékkal nincs gond?
Mondjuk ez lehet láma kérdés lesz, de a VGA-d támogatja ugye az SM3.0-át? Gondolom igen, de mondom, azért megkérdem, mert nem ismerem az összes karit és még ez szokott gond lenni, hogy sm3.0-át nem támogató kártyán nem indul.
-
Elmör
őstag
válasz
wesker24
üzenetére
Azt tényleg nehéz szétlőni. Ugye a nagy Green eye-ról van szó, ami egy bázis belsejében van. Na ott mindig az arany színű cuccost kell lőni. Ha kilőtted a szemét is, akkor is még kell lőni, mert valamiért ilyen genya dolog ez. Én sem értettem miért, de még kell bele a skuló rendesen, pedig én easyn játszottam.
Sajna ez van!
Bozont: nem csak vistán megy, hanem XP-n is, de a VGA drivert szerintem nem frissítetted le! Ha megnézed a guru3d.com-on, ott meg fogod találni a downloadsban a 162.18-as drivert, ami tartalmazza az elindításhoz szükséges cuccot. Remélem ez a probléma is megoldódik!
Tiszta Lost Planet FAQ lettem!

-
wesker24
senior tag
Segitsen valaki please mert idegbajt kapok emiatt a rohatt istenverte játék miatt !!

Hogy a fenébe kell legyőzni a 6 pályán lévő főszörnyeteget azt a bazi nagy teknőst ?

Az oldalán lévő lyukakat kilöttem a 4 szemét is kilöttem alig van már élete de ezután mi a fenét kell célozni hova kell egyáltalán lönni ?? Mert itt halok meg mindig és már kezd annyira idegesitő lenni hogy már emiatt már az egeremet is falhoz csaptam !!

Még jó hogy volt egy másik egér tartalékba !!
-
bozont
veterán
Gondoltam kipróbálom a DX9 demo-t, de mikor megpróbálom elindítani akkor csak a fekete képernyő fogad, és nem csinál semmit. Bezárni sem sikerül, újra kell indítani a gépet. Ilyenkor mi a teendő? Ugye ez a játék nem vista only?
-
isgas
csendes tag
Bocsesz nyesix de sajna nem tudok képet linkelni mert vista alól (igaz csak demoból próbáltam) nem sikerült képet lopni.
A másik pedig ami akadályoz hogy XP-t tettem fel, mert az a csúcs-szuperadza vista széthullott és csak minden 5. resetelésnél töltött már be a rendszer.
Amiatt tettem vissza az XP-t mert rengetegen írták, hogy dx9-ben semmivel sem csúnyább mint dx10-ben.
Mint azt írtam hiányoznak az apró árnyékok és a fények a textúrák domborulatain és a különböző anyagokon.
Mikor a demot néztem és váltogattam csak minimális különbségeket láttam a 2 között. De így, hogy a 10. küldetésig dx10-ben toltam és most a végén tettem át dx9-be így hihetetlen a különbség. -
-
m0h0senator
őstag
válasz
m0h0senator
üzenetére
az előzö nem lényeg vissza olvastam...

-
m0h0senator
őstag
Segítsetek! nem tudok tovább jutni a 4 mission..

eljutok odáig h 1 mozgó ''járda'' elvisz 1 darabon ahol sok földönkívüli van meg néhány kalóz..a járda lezuhan de kötélell fel jutok a kalózokhoz..ezután 1 nagy magas épületbe jutok ahol sok repülő bizbasz van meg lebegő medúza félék..hja felmászom a legtetejére akor ott kitudok jutni de a kijáratra kövek omlanak..kinnt van 1 robot meg 1 puska és a ''tűz''...Itt mit kell csinálni..?
-
isgas
csendes tag
Directx10-ben toltam a 10. küldetésig mikor megadta magát a bazi stabíl vistám

1400*1050 shadow-on kívül minden fullon és valami fergeteges szépségű volt. most feltettem az XP-t directx9c (162.18) és kifejezetten láthatóak a textúrás árnyék és fényhiányok. A textúra sima felületü. ez kijön a robotokon és mindenen. a füst a tűz és sorolhatnám. Ég és föld a különbség. Aki ezt nem veszi észre annak pedig kicsit többet kellene játszania mindkét d3d-ben és egyből észreveszi. (HDR high).
Lehet az én szemem csal hogy többet látok mindenből ? Már a heineken üvege is dx10-ben van elöttem
[Szerkesztve] -
keszegduda
őstag
válasz
m0h0senator
üzenetére
Köszi mindkettőtöknek!

Esetleg valaki tudna valami friss tesztet róla egy csomó karival? Nagyon örülnék neki...
-
ssolitude
őstag
Végimásztam a párkányokat, és kiértem a tetőn ilyen naplemente szerű tájkép fogad. A kijáratra, ahol kijöttem, rászakad a szikla, visszamenni nem lehet, Előttem szakadék, mögöttem szikla. Van egy király lépegetőm, de nem jó semmire. Ellen nincs. Ilyenkor mi van? Szakadék nem működik, leugrottam. Felmászni nem lehet.
3.küldi.
[Szerkesztve] -
m0h0senator
őstag
válasz
keszegduda
üzenetére
Hali!
Hát nekem 320-as kártyám van és hát..1024x768 minden maxon 64bites vista alatt..50-60 fps..hja és gyönyörű ennek agrafikája végre kihasználja a kártya/ák tudásást..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Konfig Intel Core Ultra 7 265KF 32GB DDR5 2TB SSD RTX5070Ti 16GB O11 EVO Lamborghini!
- Bontatlan Dobozos Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -45% Ultra 7 155U 32/512 FHD+ Magyar!
- AOC C27G4ZXE Gaming Monitor 280Hz 1Ms
- ÚJ HP Pulsefire Haste Wireless Bolti ár:30k INGYEN FOXPOST
- Bontatlan Dobozos Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -45% Ultra 7 155U 16/512 FHD+ Magyar!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 512GB SSD RX 7800 XT 16GB LianLi Lancool 216 ARGB 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

szép játék volt tetszett ajánlom mindenkinek.