Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- A legjobb INGYENES programok Windowsra!
- Eleshet a memóriapánikban a Nintendo Switch 2
- Mini-ITX
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtG
aktív tag
válasz
keszegduda
üzenetére
Hát, nekem 640MB-os van (612/1404/1800-on járatom), és Windows XP opr. alatt 162.18-as forceware-rel használom. 1280x1024 minden maxon tökéletesen fut. Igaz, a proci is 3,4GHz-en megy.
-
keszegduda
őstag
Észlelhető különbség van a 320 és 640MB-os 8800GTS között?
Aki rendelkezik ilyennel legyen szíves írjon egy két sort, hogy neki hogy megy...
Köszi előre is!
-
AtG
aktív tag
Valaki tud segíteni? Mission 6-ban járok Wayne-nel, és a faterja VS-ével nyomulok a nagy szörny ellen. Kilövöm az oldalain a bizgentyűket meg a fején is a 4-et, de utána hol lehet még sebezni?
-
-
NI8
csendes tag

Tisztelt Kvázi-Tag !
Ön megmentette egy ''kiöregedő shooter'' (33) játékszenvedélyét !
Drvr. probléma volt a megoldás.!
A 162.18-ast felraktam és tökéletesen fut. Nem esik 40 fps alá
(1152*864*32-4*ani és AA+high beállítás amit lehet)
(C2D6600@9*333-2*1GB Zepp.@833-8800GTS/640 Asus)
Béta drv-t nem szoktam kipróbálni, megvárom míg WHQL-lesz, de most
kivételt kellett tennem.
Igaz nem a g3d-ről , hanem az nVidia oldalárol szedtem le az Int.Drv-t.
Eddig jó.
Mégegyszer kösz' a tanácsot.

-
AtG
aktív tag
A játék amúgy kb. erről szól: lődd a sárgát!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ToxLee
őstag
A 10. pályán ,hogyan kell kinyírni a főszörnyet? Azt tudom ,hogy a csápjait kell kilőni de ott megáll a tudomány.
-
Boglya
senior tag
Nah én is kipróbáltam a gamét, nekem nagyon bejön. A grafika gyönyörű és egész tűrhetően fut 1024ben, élsimítás nélkül az árnyék és effektfelbontást kivéve minden maxon, így 20fps alá ritkán esik. Nagyon intenzív a hentelés, régen láttam utoljára olyan játékot ahol az agyatlan lövöldözés így le tud kötni
. -
dunc
nagyúr
Sziasztok a konfigomhoz milyen beállitást javasoltok élvezhető játkékhoz? Részletesen.
-
A grafikát leszámitva elég béna egy játék,csak mész és lősz meg sem lehet halni.
Feltápolom magam 9999 hő egységre ,és onnantól kezdve nincs ami megállitson.
Egy kicsit elcseszték ezt a sérülés rendszert!
És az ellenséges emberek tényleg bénán harcolnak.
Ez egy olyan progi Kb,mintha sport program lenne futni kell és kész,és pár perc és a végére érsz. -
AtG
aktív tag
Ezek a nehézségi szintek nem lettek eltalálva. Easy az nagyon primitív, normalban meg lehet izzadni a főszörnyek ellen. Az emberek meg primitíven harcolnak. El van cseszve.
-
RMZ250
senior tag
Sziasztok. Kérdéssel fordulok a csapathoz. Telepítettem a lost planet-et. Minden simán ment, de mikor elindítom a játékot végigmennek a reklám logók és bejön a nyitó kép kiír egy hibaüzenetet: NETWORK ERROR. CONNECTION LOST. (1201) Van valami tippetek, hogy mit tegyek. Előre is köszi. Kalmi

-
AtG
aktív tag
Hát azért némely csata kikészít, de elég rendesen. Abbahagyom mára, mert szétverek valamit. A nagy bazi kukac (amelyik a földből bújik mindig ki) utáni résznél járok, amikor az épületben egy NEVEC-es robottal kell megküzdeni (Mission 2-ben). Hát ez a halál. Már vagy 30x ugrottam neki, de mindig kinyír a rohadék.
-
Elmör
őstag
válasz
Sullivan
üzenetére
Hmm, ez nem jó hír, hogy nem elég 1280-ban a 320MB. Nekem is az van. DX9-ben játszottam, ott elég volt maxon (bár AA csak 4X-es volt, nem is értettem mi a fene az a többi Ani-aliasing amit be lehetne állítani)
Ja, azt mondják ennél a játéknál még nincs igazán különbség a DX9 és 10 között.
-
Sullivan
aktív tag
Hol kéne észrevenni a dx9 és 10 közti különbségeket! Most néztem de semmi extrát nem láttam directx10ben
se képen, se sebességben
amugy 8800 gts 320 mb - 1280ban full grafon kevés neki a 320 mb videomem sajna, vagy két dolgot lekell venni a minőségen hogy jo legyen! -
NI8
csendes tag
Sziasztok

Elkezdtem a teljes verziót és halálpontosan úgy és ugyanott fagy le mint a demó.
Asszem a 2. pálya ? Addig szuper
A különbség csak annyi, hogy v. 10 ctrl+alt+del lenyomásra kilép a desktop-ra,
nagyon lassú és kis ablakban ez olvasható:
Error008:memory overrun.
Ez meg mi ?
Konfig: P5B-C2D 6600@3.0 GHz(9*333)-2*1GB Zeppelin 800@833-
Asus 8800GTS/640-Sams. SATA-II
Valami ötlet ?
Ja ! swap 2*2GB (boot HDD+mobil rack) fixen. -
Mozso26
senior tag
Nekem nagyon bejön ez jatek, most hogy 8800gts-m van már nagyon királyul megy,Szerintem a grafikája is gyönyörü.

-
Nemrég irtam,hogy nekem ugyanolyan jól fut a játék Vistán is mint XP-n.
Ezután felraktam a legújabb Vista drivert(162.15),és felére csökkent a sebesség.
Tehát aki DX10-ben szeretne játszani vele annak a 158.24-es drivert ajánlom ,mert ugyanolyan gyors mint Xp-n, legalábbis nálam..
mcwolf79 ez neked irtam elsősorban!
[Szerkesztve] -
Haart
addikt
Ezek a Lost planetbeli videobeállítások kiidegelnek. Mire jó pl a concurrent operations/rendering és az aspect correnction?
-
Elmör
őstag
Hi!
Melyik billentyű a fegyver váltás (weapon change)?
Végignyomogattam már mindent, de nem találom és így nehéz a játék. Kifogy a lőszerem, erre nem ám, hogy átváltana a másik puskára, áááá, inkább engem idegesít!
Köszi előre is!
-
Tigi
őstag
Na, mi van? Senki se játszik ezzel a szuper kis játékkal?

Én is kikapcsoltam az AA-t mert néha játszhatatlanra lassúlt.
Most ott tartok mikor azt az óriáshókukacot kell kinyírni, hát mit mondjak elég durva kb. 4 olyan sárga cuccot tudtam kilőni az oldalán aztán egy pillanatra megálltam és erre bekapott.
Na mind1 holnap megpróbálom megint. -
siklo85
csendes tag
Hali nekem van egy kis gondom a játékkal a multkor mindent fullra huzva elinditottam a játékot és kb elértem az első pályán odáig hogy szét kell löni pár bogarat beremeg a kép majd megáll és kilép.A multkor megnéztem a feladatkezelöbe a teljesitményt és az 1024mb memoriából megevett 1.14gbot ez hogy lehet? Tapasztalt már valaki hasonlot?
Gigabite ds3 core 2 duo 2.13mhz 4mb 8800gts 640mb 2x 512 geil 800mhz ram -
kormi0312
senior tag
hali,
hol lehet állítani az anti-aliasingot? illetve hogyan?? nekem NONE van írva akárhogyis állítom a többit (hdr mondjuk)
segítsetek légyszi!
-
mcwolf79
veterán
Talán a 4. vagy 5. küldetésben mikor egy VS-szel kell feéugrálni ilyen platformokon,és a tetőn beomlik ahonnan jöttem ott hogyan kell továbbmenni?
-
ssolitude
őstag
Képtelen vagyok megölni ezt a pörgő szarságot. Ennek uninstall lesz a vége. Aztán kapja be a Capcom.

-
mcwolf79
veterán
válasz
Firestormhun
üzenetére
THX

-
Firestormhun
senior tag
válasz
Firestormhun
üzenetére
Link persze lemaradt.

[link] -
válasz
mcwolf79
üzenetére
Dx10-ben nézted???
Mert ha DX9-ben akkor nem értem ,hogy lehet 20 fps.
Dx10-ben nekem is 20fps a legelején.
De szerintem játsz inkább dx9-ben mert semmi különbség nincs a kettő között,és gyorsabb is..
Amúgy a 162.15-ös driverrel a 8-adik missionnál állandóan kifagy,ezért visszaraktam a 160.02-est és minden oké..
Nem kell azt a GTX-et húzni!!!
[Szerkesztve] -
mcwolf79
veterán
Hát azt hiszem,hogy eljött az ideje,hogy kicsit meghúzzam a GTX-emet. 1280-ban minden maxon, 4xAA-val az első pályán 20 fps körül volt a számláló. Tényleg csak kutyafuttában tudtam nézni,mert mennem kellett dolgozni. Holnap reggel megnézem AA nélkül (szerintem 1280-ban nem fog látszódni),remélem nyerek jónéhány fps-t.
Aműgy szerintem szeretni fogom,egyenlőre bejön a cucc
-
Silenzio
addikt
Egen, az az a fájl. Lementettem és végre meg tudtam nézni az intrót anélkül hogy átírta volna a mentésem... Mellesleg milyen hülyeség már hogy csak azon a pályán játszhatsz a menüből, amit már egyszer végigtoltál...? Miért nem azon amit már egyszer elértél...
Mindegy. Remek játék. Primitív, de állati jól néz ki. Csak azt nem értem miért nem ismeri directx10 alatt hírből se az 1024x768-at (1280x768-asra állítva csodás 1024x768-at produkál de MAX 85 Hz-en. Ha feljebb venném, csökkenti a felbontást 800x600-ra. Remek.
Shadows medium, hdr medium, többi high. 8600 GE-n kb 30 fps, ez tök jó.
Ha mindezeket high-ba rakom, az intróban érezhetően csökken a sebesség úgy 10-20%-ot. Ez oké. Mellesleg szemmel látható hogy az átvezetőket is a GPU számolja nem valami tárolt videót ad. Ám amint elindul a játék a képfrissítés leesik 7 fps-re... Míg a videóban jó volt. Tehát az átvezetőkben van egy 10-20%-os deficit, játékban meg vagy 75-80%-os. Vagy ez minden idők leghülyébb optimalizálatlansági bugja, vagy nyilván van valami logikus és frappáns magyarázat, csak épp fogalmam sincs mi...
Valaki játssza még dx10-ben 8600 GT-n, GTS-en, GE-n? Próbáljátok már ki mert ez akkora ökörség hogy idegbajt kapok... -
Silenzio
addikt
-
Silenzio
addikt
válasz
megasanyi
üzenetére
Na, mentés helyére reagálva:
Találtam 1 fájlt, a neve: Lostplanet.LostplanetSave-capcom - csak így egyszerűen, kiterjesztése nincs.
Helye (Vista 64 alatt):
C:\Users\User neve\AppData\Local\capcom\lostplanet.
A Users az ugye a Documents and Settings, xp-nél is errefelé érdemes keresni. -
Tzeentch
csendes tag
Ez most nemigazán fog ideilleni de talán néhányan közületek néznek vagy néztek animeokat és azok közül biztosan látták a Blue Gendert sztem nagyon hasonlít rá kivéve azt hogy a Blu Gender a Földön játszódik és nem téli a táj. Aki kiváncsi nézze meg az animeot nem fogja megbánni

-
Silenzio
addikt
Nem tudom olvastad-e hogy eltolták az amd/ati-támogatást a játékban...
Elvileg mondjuk ez csak dx10-re vonatkozik, 9-ben nálam is tökéletesen fut (1950 pro). Most 1 8600 GE van a gépben, jó-közepes beállításokkal 20-40 fps. Sajnálom hogy ilyen jó kártyával is szopsz vele, pedig én is ilyenre áhítozom. Riszpekt neki, nomeg az Amd-nek, bár rájuk jár a rúd.... Szégyen hogy 1 kicsit megpiszkált középkategóriás nVidián szépen játszható, a 2900xt tulajok meg el is felejthetik a dx10-et... 
-
AGE-T
őstag
Végig tolva.
Némi észrevétel...
A pályaszerkesztők a játék első harmadában dolgoztak, aztán összedobtak valamit. Vége felé már nagyon gány pályák vannak. Semmi dizájn, csak a kocka tömbök, meg folyosók. Az átvezetők nélkül, nagy nulla lenne a játék. Viszont jók a robotok! -
arpi6k
addikt
Sziasztok!
Feltettem a játékot, DX9-ben szeretnék vele játszani, de a menüben kb 0.9FPS-el megy, és nem tudok a menübe csinálni semmit. Konfig adataimnál, driver 7.5-ös. Vélemény? -
Tigi
őstag
Az invert mouse-t hol lehet beállítani?
Mert én sehol se találom és nekem így használhatatlan a játék.
-
Mozso26
senior tag
Nekem sikerült egy robot felhasználásával lemészárolnom
. -
AGE-T
őstag
Nálam a gém szinte fullon megy 8800GTS-el. Viszont ha bekapcsolom a high shedót, már rinyál is, hogy kevés a vas
Intereszánt... Na majd tolok alá egy 8800 GTX ULTRÁT...akuvannya
-
Silenzio
addikt
Nyugi dx9-ben sokkal gyorsabb a Te kártyádnál is. Nagyon jó az új középkategória. Az árához mérten. Én a dx10-ről beszéltem. A fullt medium/high-ra levéve a 2 fps 30 fps körülire ugrik hál'istennek, mellesleg állati jól néz ki (jobban mint dx9 alatt fullban) és csak a nagyobb hirigeknél szaggat be, az hogy fullon (a korrekt sebességű beállításokhoz képest tehát annyi a különbség, hogy lighting high, shadows resolution high, shadows quality high, hdr high, míg ezeket mediumra vettem hogy játszható legyen) pedig 1 dolgot jelenthet szerintem: dx10-hez kevés a 256 mega videoram is. Akkor nyilván könnyű megsaccolni: hosszú távon a 8800 gts 320 Mbyte-osnak sincs létjogosultsága.
-
megasanyi
csendes tag
Valaki mindja már meg hova ment ez a játék!!!
-
Tigi
őstag
Nálam kis játék után azt írja ki, hogy memory overrun és kilép.
158.22-es driver.
Létezik, hogy azért mert 4 giga ramom van és az XP nem tud annyit lekezelni? -
Mozso26
senior tag
válasz
Silenzio
üzenetére
2 fps-t produkál a jatek 8600ge-n?????????????????Az nagyon kevés, én amenübe álitottam 1280*960-at és max 85hz-t engedett a menü ez ott van alatta.
Még nálam is sokkal jobban megy 7800gt-vel 16-35fps között van (textura high shadows low van aniso nincs vonalsim stb) igy ezt nem nagyon értem vagy tényleg ilyen szar lenne az uj középkategoria?
-
Silenzio
addikt
válasz
kitsikatsa
üzenetére
Hehe. Ha megnézed a nagyobb honlapokat, azt a drivert az envidija már visszavonta, egyelőre nem lehet elérni. Persze néhol fent van így én feltettem a Vistámra. XP-re nem mert azt használni is szoktam
A Lost Planet alá viszont ideális!!!
Szóval:
162.15-ös driver.
1280x960-as felbontás, shadows medium, lighting medium, hdr medium, többi high. Motion blur off mert nem kell nekem, így is beblurrol ha pofán vágnak . Ha a textúrákat meg a shadow-t high-ra rakom az fps kb az ötödére esik vissza, ez azért illetlenség. A játék így azonban még játszható. Nem tudom hány fps mert a fraps meg se nyikkan dx10 alatt. Kb ugyanúgy fut mint dx9-en maxon. És azért -bár a képeken fel sem tűnt- jóval jobban néz ki 10-es alatt, főként a hóvihar meg a textúrák. Viszont nem ismeri az 1024x768-as felbontást. Vki? Ötlet hogy miért nem? Ezt az 1280-at már csak 60 Hz-en tudom és kifolyik a szemem...
A kártya 8600 GE 256 megás, a gép az adatlapomon található.
Pár gondolat a játékról:
Remek effektek. Elképesztő ostoba párbeszédek, a videók alatt többnyire rossz rendezés
... Capcom-stílus mindenestül hehe... Amúgy az alakok kidolgozása még mindig nem éri el mondjuk a 2003-as Silent Hill 3-ét. Csak emlékeztetőül: akkoriban lehetett neki 2048x2048-as textúrákat beállítani, simán megfektette a GeForce 6800-asomat, pedig az csak 2 évvel később kezdett el terjedni. Szóval jó, de távolról sem kell hasraesni tőle. Pláne nem mivel max grafikán kettő darab képkockát tud kipakolni 1 másodperc alatt. Az pedig még egy zseb-fotóalbum két oldalára se sok...
A játék 1 teljes percével nem lehetne telerakni egy fotóalbumot, ez siralmas...
Na elég a hülyeségből. -
Battleaxe
tag
Nekem xp-n tök simán fut 7950 gt-vel és 94.24 driverre1280x768 ban high textura beállitás mellett.az árnyék médium effekt low.Akadás mentes 30-75 fps közt.
-
Silenzio
addikt
''AZ ÉJ JÁTÉKA...''

Nemnem, az a Nocturne volt '99-ben.
Emberek: nagy kérdés:
1. miért nem tudok a játékban 1024x768-at beállítani? A monitoron rendre más felbontásokat állít be mint amit kiír. Egy csőd ez a játék. Drivergond? (158.24.)
Aztán sikerült beállítani de csak 60 Hz-en.
2. A játék véletlenül nem enginevideókat használ, izomból tolva őket??? Csak mert a videók tökéletesen futnak, a játék meg kettő efpéest produkál 8600 GE-n. Mi lehet a gond? Kipróbálom más driverrel addig. -
megasanyi
csendes tag
Help!
Elnyomtam valamit nemtom mit nyomtam el de mostantol csak kis ablakban nyilik meg a játék!Ujraraktam már meg minden de csak kis ablakba akarodzik neki!
Meg a mentések is megmaradnak!Hova menti ez a mentéseket ?Gondolom ott lesz az én kisablakos beálitásom is elmentve
Hagy töröljem gyorsan!
Szoval a mentések merre vannak?
Vagy valami más ötlet?
Lehet hogy a Vistában kellene keresni a megoldást? -
-
AGE-T
őstag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Most tök jól ment, míg ki nem fagyott csontra dx10-ben is :S váá, szerintem melege van a vga-nak...
-
AGE-T
őstag
8800GTS 2 giga ram 800as ultra gail, E6300@2800.
No megnéztem a vistás dx10-et, az szépen megy, de szaggat :S Mi a rák lehet vele? Most nem arról volt szó, hogy a dx10 gyorsabb vagy mi?
F@sza
-
válasz
kitsikatsa
üzenetére
Nagyon minimális!!!!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hamarosan a ChatGPT dönt arról, hogy mit nézhetsz meg
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Proxmox VE
- Milyen videókártyát?
- EA Sports WRC '23
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Új Asus 15 TUF FHD 144Hz G-Sync Ryzen7 7735HS 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Aki rendelkezik ilyennel legyen szíves írjon egy két sort, hogy neki hogy megy...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
.

se képen, se sebességben

Intereszánt... Na majd tolok alá egy 8800 GTX ULTRÁT...akuvannya