Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
FLATRONW
őstag
Sziasztok!
A Lost Planet Extreme Condition-höz keresem a magyarítást. A játék magyarul jelent meg, azonban a Steam-es verzió nem tartalmazza azt. A bővített Colonies Edition-höz megtaláltam a magyarítást, de az nem jó az alapjátékra.
Az alapjáték fordításához is találtam linket, de a megosztás már nem él.
Véletlenül valakinek nincs meg a fordítás? -
Out
addikt
Most a hétvégén szereztem meg ezt a játékot Steam-en, mert volt rá 80%-os akció
Normál fokozaton játszom vele és csak a főellenségek miatt szoktam idegeskedni, mert néha igencsak nehezek számomra. A legnehezebb nekem a repülő bogár volt eddig, azt legalább tízszer kellett újrakezdenem, de lehet hogy 15 is volt. Kb. a 10. küldetésnél járok és már hamarosan vége is lesz a játéknak, aztán jöhet a Lost Planet 2 
-
Balancee
aktív tag
Sziasztok. Látom rég nem látogatta senki ezt a topikot, de remélem valaki bekukkant. Most került ez a játék a kezembe Lost Planet: Extreme Condition (megkésve kicsit). Lenne egy kis gondom és remélem aki bekukkant tud rá választ adni.
Elértem egy pályára ahol a Green Aye nevő szörnyet kéne legyapni egy robot gunyában. A gondom csak annyi, hogy mind két oldalán szétlövöm a zöld izéket. Utána mikor a fején is megjelennek a zöld izék azokat is szétlövöm és utána nem tudom sebezni. Mi a trükje már 3 napja szivok vele.
-
Van benne 1-2 új pálya, úgy tudom single player.
Huhh, most nézem, hogy rengeteg plusz van benne, bár főleg multira kihegyezve: egyébként csak egy gyors google keresés kellett
New Single-Player Modes:
* Score Attack – Each enemy and destructible object has points assigned to them, with the player being awarded different points depending on how they defeat the enemy.
* Trial Battle Mode – Take on each of the game’s Bosses, one after another.
* Off Limit Mode – Go wild with over-the-top, supercharged weapons with unlimited ammunition and increased speed of movement.New Online Modes:
* Akrid Hunter – Get the chance to finally play as an Akrid as your opponents attempt to take you down.
* VS Annihilator – Each team attempts to destroy its opponent’s VS while defending its own.
* CounterGrab – The team with the longest data-post activation time wins.
* Point Snatcher – Take down opponents and collect the most thermal energy points.
* Akrid Egg Battle – Steal Akrid eggs from the opponent’s team and bring them safely back to your own base.
* Egg Bandit – Steal your opponents’ Akrid egg, with points awarded for longer capture times.New Multiplayer Maps:
* Crossfire City – The wide streets provide an excellent opportunity for VS battles, while buildings provide great cover for sharp-eyed snipers.
* Area 921– These two industrial compounds are located in a vast desert and linked by an underground pipe.
* Lost Arena – The central arena is ideal for VS pilots to act as futuristic gladiators, while those on foot can use the surrounding grandstands as their battleground.
* Assault Space – Set aboard a spaceship and its supply vessel, the blackness of space is sure to make for some interesting encounters.New Playable Characters:
* Two female and two robot characters are added to the roster of choices for online personas to choose from, bringing the total to 11.
* There are five new playable character models.New Weapons (Human):
* Hand Gun – While weak in power, it’s very accurate and easy to use.
* Revolver – It’s the expert’s one-shot kill weapon of choice at close quarters.
* Flame Launcher – It uses thermal energy to lay down a wall of fire.
* Hand Cannon – It’s a handgun-like rocket launcher that is very effective against VS suits.New Weapons (VS):
* Pile Bunker – A long spike fires out at immense speed.
* VS Rifle – A VS-dedicated rifle has the longest range and loses no power regardless of the distance.
* Rocket Pod – Shoot off a salvo of rockets to cause immense damage to a specific area.
* Laser Lance – Attack with a sweeping arc of devastation.New Environments: Choose from snowstorms, arctic winds and towering mountains of ice.
New Perspectives: Switch to first person view or the over-the-shoulder view from Resident Evil 4.
Cross-Platform Play: Xbox 360 and PC users can now compete on the same battlefield.
-
mad1
veterán
Extreme condition miben kulombozik?coop van benne?
-
szállitó
senior tag
üdv a 11es pályához tud vaélaki segitséget adni hogy lehet a főellenséget elpusztitani (repülö mod os pálya)
-
jozsef11
tag
Sziasztok a 10. pálya főellenségét, hogy lehet legyőzni?
2 karja van amit szét lehet lőni de mindig visszanöveszti és nem csökken az életereje.
Kérlek segítsetek! -
chungee
addikt
Itt letölthető a teljes honosítás. De sajnos nemtom felrakni. Én steamről vettem anno

-
nrgia
őstag
Sziasztok!
Xbox360 játszanám a játékot, de nem menti el a pályákat...4. pálya után kikapcsoltam a gépet, majd másnap mikor folytattam volna, nem volt meg a "mentett" álás, mitől lehet illetve mi erre a megoldás. Egy memória kártya segítene?
Előre is köszi a segítséget.... -
konas
senior tag
Hali.en most a 3. palyan vagyok.egy orias kukac megallit mindig.
Nem birom elintezni..Lemegy a fold ala -
gtasystem
őstag
háj ól.
tudja valaki hogy miképpen kell elintézni a mission 6-ban a főcsótányt?kilövöm az összes zöld szemeit de a végén úgy begyorsul, hogy nem tudom hova kell vagy lehet bújni előle..
-
konas
senior tag
Majd megszokom.Kozepes nehezsegen nyomatom,alabb nem megyek 1 jatekba sem.
Lehet h a20-25 fps-tol?
Jol pallozza a gepem igy Dx10-en ,high,meg szurokkel. -
konas
senior tag
Jol van siker az elso mentes..Egy kor alaku arena-ban harcolok egy vilagito farku skorpioszeru lennyel..Ugy beporog neha,bontja az egesz arenat,tovabb se tudtam jutni 8 szor meghaltam...
-
konas
senior tag
Hello.
Jo a jatek meg minden..De a kerdesem h nem lehet menteni manualisan.
Mar jo sokat jatszottam vele,kicsinaltam par nagyobb szornyet,de nem mentett?
Semmi csekpoint,kezdi elolrol amikor beszallok,a nagy lepegeto fele monstrumba. -
Steamen 1500huf a game.

-
Hurkafej
aktív tag
Helló!
Leszedtem a Lost.Planet.Extreme.Condition-t, és van pár problémám .
1 nem magyar, pedig ennek már annak kéne lennie
2. nem fogadja el a kódot, igy nem tudok velke játszani se... Valaki nem tudna nekem adni egyet ami működik ?
THX -
TazLeacher
nagyúr
Nem tudja valaki, hogy a sima változatot valahogy lehet magyarítani? Mert az új már magyar nyelven jött ki, de nekem a régi van. Nem hiszem, hogy nagy cucc lenne angolul se, mert nem az a gondolkodós játék, de ha meg lehet oldani...
-
mad1
veterán
válasz
DerStauner
üzenetére
Max a foellensegek,de szerencsere van is par darab.

-
DerStauner
senior tag
gamma nagyon jó, szép is (dx10-ben játszok, minden max), csak némely pálya még easy-n is számomra igen nehéz.
-
doczi89
csendes tag
Sziasztok! Lenne egy kis problémám a játékkal! Épp ma szereztem meg és indítás után azt írja ki h a Lost Planet.exe hibát észlelt ezért leáll..:-( Nem értem mi lehet a gond..
Konfigom a Következő: Shuttle AN35 Nforce 2 Ultra 400
1024 MB DDr 400
AMD Athlon Xp 2600+
Nvidia GeForce 7600 GS 256 MB
Én a procira gondolok ....de remélem nem az lesz a gond....
Válaszotokat előre is köszi...... -
Gyusz
őstag
válasz
hitchins
üzenetére
Valami újabb drivert kéne a videokártyához feltenni, emlékszem régebben az ATI kártyákkal sok gond volt ezzel a játékkal, de az újabb Catalystok sokat segítettek rajta (vagy megszűnt az egész, nem tudom). Azonban az AMD oldalát elnézegetve nem egyszerű dolog laptoba való 2600-oshoz meghatjtóprogramot találni, kérdezősködj itt, vagy itt, hátha tudnak segíteni.
-
hitchins
őstag
Sziasztok!
Laptopra tettem fel a játékot (HD 2600 vga) és az alábbi problémák vannak.
dx9 verzió: menüben egyszerűen belassul, ha megnyomom a gombot kb 20mp múlva reagál arra, hogy kiválasztottam a menüpontot.
A játék viszont elindul és hibátanul fut.dx10 menüben hibátlanul tudok lépdelni, viszont ha elindítom a játékot kicsit homályosnak tűnik a kép, és pár másodpercenként elkezd kockásodni, (mint amikor a műholdas adásnál nincs elég jel)
Van esetleg tippje valakinek, mitől lehet?
köszi
-
Bernyó84
aktív tag
Van egy kis problémám... a 7. küldetésnél jártam, mikor bejött a haverom és ki akarta próbálni... kezdett egy új játékot és nem vette észre, de ugye akkor a játék kitörli a mentést.... És nem tudom folytatni a 7. küldetéstől... hogy lehetne visszaállítani?
-
bishopx2
tag
Lenne a game-mel egy kis problémám még hozzá a következő
a felbontást akkárhoyg állitom mindig levágja a 4:3 képarányra
mikor még 1680 * 1050 be teszem akkor is !!!!
a másik csinál valamikor olyant is hogy a játékban mindenféle fehér csíkok jelenek meg
és még a menbe is jelenkezik ez a csíkos képernyő probléma
ez mitől lehet ? -
<cafat>
senior tag
az én konfigomon ugyan úgy minden fullon, de nincs AA és AF se, 1024x768, a kártya alap órajeleken (560/700) megy átlag 20 fps-el (min. 15, max 25 fps), de ha felhúzom 640/800 ra, akkor semmi szaggatást vagy akadást nem lehet észrevenni, itt megvan az átlag 25-30 fps (min 20, max 30-35 fps)
és gyönyörű a grafika, meg a játékélmény is fantasztikus
iszonyat jó lett sztem
és nem is bugos 
-
<cafat>
senior tag
válasz
manutdzoli
üzenetére
ha már a levegőben harcolsz egy feltuningolt robottal, akkor az a főellenség lesz
én már kivittem a gemet, kegyetlen jóóóó volt
meg a sztori is nagyon tetszett, már alig várom a 2-t
a legegyszerűbb módszer az, hogy közel mész hozzá és bal v jobb egérrel csapkodod, de vigyázz nagyon az életedre, mer nem agyja könnyen magát... ez volt az egyetlen dög a játékban amit nem tudtam elsőre megölni, kb kétszer is volt olyan, hogy már nem volt élete, nekem meg még volt kb negyed életem, de érdekes módon mégis én haltam meg....
azt olyan harmadszorra sikerült szétkaszabolni az öntelt arcát ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
manutdzoli
senior tag
válasz
manutdzoli
üzenetére
????
Ha nem tudtok segíteni akkor tudtok adni egy végigjátszást? -
manutdzoli
senior tag
válasz
manutdzoli
üzenetére
Na megcsináltal a lávás szörnyet,de a következőt nem tudom.A levegőben kell harcolni egy robottal.Hogy kell levenni az életét?Mit kell lőni rajta?
-
manutdzoli
senior tag
Na itt a köv.főellenség: ott tartok ahol lávában van egy szörny,és ha kilövöm a kezét,akkor visszahúzza,beszaladok abba a lyukba és elkezdem lőni és megy le az élete.Na szóval,kilőttem mindkét csápját,és ezután mi következik?Mit kell lőni??
-
manutdzoli
senior tag
Magyarosítás még mindig nincs a játékhoz?
-
válasz
manutdzoli
üzenetére
Dx9-ben 4xaa,1280x1024,vsync=on,shadow(medium)ez a max ugye dx9 alatt,és minden full
40-60fps -
válasz
manutdzoli
üzenetére
Mondjuk ha DX10-ben nézted Shadow detail=High ,akkor el tudom képzelni a 4-5 fps-t.
-
válasz
manutdzoli
üzenetére
Ki van zárva,hogy 4-5 fps,nekem is GTX-em van és nem tapasztaltam ilyet..
-
manutdzoli
senior tag
Na visszatértem a játékhoz.Itt a köv.főellenség:egy nagy pók.Arra már rájöttem hogy a fjén kell kilőni valamit,kilőttem elsőnek 2lábát,összeesett,aztán lőttem a fejét.Nem is ez a furcsa,hanem az hogy lemegy az fps 4-5-re,hihetetlen,8800gtx karim van és nem bírja a játékot?Nem hiszem el

-
west
őstag
hogy kell kinyirni a kukacot?folyton megol a hoban.
-
törölt tag
sziasztok,
jol tudom, hogy van dx9 es dx10-es verzio is a jatekbol?
nekem vistam van 8600gt-vel, de nem hinnem, hogy dx10-ben kellene jatszanom
vki akinek 8600gt-je van irna par sort? -
Dr. Romano
veterán
Sziasztok!
A játékban a mesterlövész puskánál (Rifle) hogyan lehet előhozni a távcsövet?
-
keszegduda
őstag
7.12-es catalyst megoldotta.

Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Yoga 7 2-in-1 OLED Ryzen 5 8640HS 16GB /512SSD/1év gari
- Dobozos Asus VivoBook S 15 Laptop 15,6" -30% Snapdragon X Elite 32/1TB 3K OLED 120Hz
- Jó állapotú Playstation 2 SLIM SCPH-70005 csomag eladó!
- Emc CX4-4PDAE STORAGE- adattároló - 15X 3TB - Több db van
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 4GB W
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4209, 94% Akksi
- Apple iPhone 13Pro 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- Bomba ár! HP ProBook 430 G6 - i5-8265U I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Mert Steamen extreme condition van. gondolom ez a szegényebb. install majd csak éjjel végzem, mikor ágyba bújok. Nem olyan gyors a netem. Vagy lehet feltelepíteni a warez verzót

meg a sztori is nagyon tetszett, már alig várom a 2-t
azt olyan harmadszorra sikerült szétkaszabolni az öntelt arcát ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)