Új hozzászólás Aktív témák
-
Synaptic
senior tag
válasz
kigyi_23 #648 üzenetére
Egyedül sem enged bemenni. Rányomok az enter -re majd accept , végig megy a csík és eldobja. Azt hiszem szögre akasztom , esetleg ha lesz új régió akkor átmegyek oda , ugyanis egyetlen ismerősöm nem játszik vele. A baráti társaságokon alapuló klánokkal meg ki van a t@köm.
-
kigyi_23
addikt
válasz
Synaptic #645 üzenetére
Egy dungeon-os megoldást sikerült tegnap összehozni. Jó pofa azért, de tényleg gáz. A probléma az, hogy mondjuk 4 embert 4 különböző szerverről választ össze akkor azokra vár. Nem sikerül ezt mindig összeszinkronizálni így hiába nyom rá mindenki egy timeout-al elszáll az egész és nem lesz belőle csapat.
-
Ellia
addikt
Elért a Crystaline Aura bug meg a hozzá kapcsolódó hiányzó item-ek bugja
Remélem hamar lesz rá fix.
-
Synaptic
senior tag
A Nerián kezdtem és sajna beváltottam mindent a founders packból
. Hétfőn 22K sor volt
, kedden 17K , szerdára már teamviewerrel mocorogtam egész délután és így tudtam játszani. Elértem az 50 et , de egyetlen dungeonba nem enged bemenni , nem működik a matchmaking. Ez így nem lesz jó sajna. -
pimpi001
tag
Skacok. Napi belépèsèrt meg acsikért vannak ládáim. Ha rálesek akkor azt irja válasszak eggy itemet a 40-bol es nyissam. Ha ranyomok akkor fixen az jön amit választok vagy totál random akkor is? Van ez a kártya dolog. Na azt sem tudom hogy mire jo.
naes melyik mappon fogja az előzőekben említett stronghold küldit adni? Tudom a google...... nade azért van a fórum hogy beszéljünk a játékról.
-
Peace
nagyúr
Twitch-ről összejött a speeder bike meg egy róka. Egyelőre ennyi drop van? Mert más számláló nem kezdett el ketyegni.
-
duvi
nagyúr
Tudom, hogy nem vigasztal, de a New World katasztrofális startja után mi már nem hittünk az Amazonban. Megbeszéltük, hogy itt semmit se aktiválunk be az első héten. Nyolcadikán mi is a Kadanon kezdtünk, amit a free start után gyorsan lockoltak is, így a többiek nem tudtak bejönni hozzánk. Emellett meg az egyik legtelítettebb szerver lett, így kerestünk egy nyugisabb szerót és mind odaköltöztünk. Otthagytuk a megkezdett karikat, mert úgyse tudtunk volna játszani velük. Mivel nem aktiváltuk be a founders packokat és a többi ajándékot, így mindenünk megmaradt az új szerveren. Most délutánonként van egy 4-5K-s sor, ami általában 40-50 perc alatt elfogy és be tudunk lépni. Nem azt mondom, hogy ez így okés, csak azért írtam le, hogy ezek után én már semmit se hiszek el amihez az Amazonnak köze van/lesz
-
Daelion
őstag
Ezzel a sarokban rohangálással tényleg kezdhetnének valamit.
Én pl nem engedhetem meg, hogy csak így itt hagyjam egész napokra a gépet játékon belül szal ha lépek géptől több órára akkor kapcsolom is le. 'az kéne még csak, hogy ezen a GPU piacon lehaljon AFK közben a ~5 éves vid karim is ami per pill 150k aprón'Ma is sikerült kb ~2 órát játszanom a játékkal de én ezt már betudtam, hogy így lesz pár hétig és nagyrészt buktam a founder pénzem. '30 napos crystaline aura is megy a levesbe így, a petem meg kristályom ami marad az egészből'
Örülhetek ha ezen a héten meglesz a lvl 50.A 'vigasz' csomaggal meg kösz de nem kezdek mindent 0-ról és még a kari neveket is bukva.
-
Kobe
veterán
válasz
scyllafren #633 üzenetére
Hat ez igy halottnak a (segg)csok. Szerinted hany ember NEM claimelte az elso 3 napban early accessben a kapott cuccot?
Utana meg azt mondjak, bocsi, vagy sorbanallsz fizetos playerkent a f2p tomeggel vagy fityisz amiert fizettel....A jatekosok 20%a meg a sarokban rohangal, azert nem jutsz be.... Nice
-
toxicjew
addikt
Sajnos úgy látszik a queue problémát a játékosoknak maguknak kell megoldani, mert az inkompetens Szarazon nem fogja. Az lesz, hogy lassan megunják az emberek és otthagyják az egészet, így majd kisebb lesz a sorban állás. Másra ne számítsunk, aki már felhasználta a packot, a barátai ott tolják és beletolt már x órát a karakterébe az nem fog új régióba menni. Köztök én sem.
-
ryke1
tag
Egyik szerveren sem lehet karakter létrehozni
-
scyllafren
senior tag
Atviheto, ha nem redeemelted. Azaz amig az eredeti helyen van, addig barmelyik szerverpark barmelyik szerveren redeemelheto, de onnantol CSAK azon a szerveren van. Ez kb minden ilyen felepitesi jatekban igy van...
Es adnak vigaszdijat (pedig semmi kotelesseguk nem lenne), de az nem a full csomag, csak egy resze, pl petet kapsz, de 1000 gem helyett csak 150-et. -
válasz
Hunbeast87 #629 üzenetére
Légdeszka, lépegető, rakéták...
-
5150head
senior tag
Skacok! A macrós, helyben futó afk playerekkel fog kezdeni valamit a cég?
Fura, hogy napról napra hosszabb a várólista....
Megjelenéskor kezdtük 5-9k-val most meg már 20k+ Pedig lassan eltelt egy hét.
Mindenki pörgetni a háttérben meló/suli alatt vagy mi a tök? -
Hunbeast87
senior tag
Ahogy már írták, nagyon sok mindent nem láttunk a játékból, tökéletesen passzol a légdeszka a játékba. Sőt, szerintem sosem írták azt, hogy ez egy szimpla fantasy mmo lenne.
Elég csak a Steam oldalán a leírásra ránézni, ott is látni lépegetőket és így tovább egy gifen.#627Daelion : Én is csak most fejezem be azt a bizonyos szigetet, amit említettél, de eddig is így váóóó konkrétan a játék.
-
Kobe
veterán
Amugy ezt a server regionos megoldast nem feltetlen ertem
Szoval csinalnak egy tok uj regiont, ahova a karakter es a kifizetett founders pack nem viheto at es ugy gondoljak az majd enyhiti a nyomast a serokon hogy nesze itt egy region, kezd nullarol az egyebkent fizetos cuccaid nelkul?
Ez lenne a nagy deal?
Es csodalkoznak ha a lvl 50es sorbanallok nem mennek onkent es dalolva masik regioba? -
Daelion
őstag
Pedig nincs távol a játékban lévő dolgoktól az a légdeszka de majd ha eljutsz 1 bizonyos helyre a sztoriban meglátod.
Ja illetve van 1 kari ami még nálunk nincs, Scouter.
Na az meg konkrétan a Lost Arkos Iron Man, gépfegyverrel/rakétákkal/lézerrel/drónokkal meg minden modern kütyüvel. -
BoneDragon
veterán
válasz
scyllafren #620 üzenetére
Ugyan ez a guild név...
-
Dewri
aktív tag
Tegnap láttam mászkálni egy karaktert egy sárga színű dupla sugárhajtóműves "légdeszkával" (ló helyett...). Ez mi a bánat? Mert nagyon nem illik a környezetbe az ilyesmi szerintem... Oké, hogy a gunnerek kissé steampunkosak: ágyú, meg lángszóró, de azért sugárhajtóműves légdeszka ne legyen már...
-
scyllafren
senior tag
A nevek - ha jol tudom - szerverpark szinten egyeniek, tehat mindegy hogy melyik EU szerveren vagy, ha valaki befoglalta a nevet, akkor integethetsz neki
-
duvi
nagyúr
"Örülnék valami olyan karakternek, amivel nem kell zongorázni, elég volt az GW2ben a core engievel."
Akkor a Berserker a te karaktered! Talán ennek a legegyszerűbb az irányítása, de mégis hatalmas fun vele játszaniNekem a Sorci jött be a legjobban (ahogy a seregben mondták: atomvillanás balról
), de még bőven a szintezés közepén tartok. Ha közelharcost szeretnél akkor a Bersit, ha távolságit, akkor Sorcit ajánlom!
-
kigyi_23
addikt
Na ez egy termékeny munkanap volt egy drop kiugrott egy 70-ig egy másik pedig 37%-ig jutott
-
-
Daelion
őstag
Nekem is sikeresen elvitték egyik fő kari nevem amit kb 10 éve használok és ezt február 8 head start napon csak én pár óráig nem tudtam belépni Steam nyűgje miatt.
Fura mert szinte soha nem láttam még lefoglalva ezt a nevet max 1x és az a MMO már ment egy jó ideje. 'Régi elég ismeretlen fantasy könyvből vannak a neveim nagyrészt, ki a fene olvas manapság ugye
'
Oroszon az a 1 lvl 50-es karim nekem Soulfist volt mert elég nagy DB fan vagyok és nem tudtam ellent mondani a Spirit Bomb Ulitnak meg egyéb hasonló skilljei miatt.
De így utólag nem tudom kicsit macera volt nekem játszani azt a karit, első karinak lehet nem volt a legjobb ötlet de amúgy poén.Death Blade az nálam is második karim lesz a main Sorci után majd valamikor, jó kis gyors/darálós játékmenete van. 'Shadowhuntert sokan mondják, hogy elég egyszerű'
-
kigyi_23
addikt
válasz
Sirandrish #612 üzenetére
Így van tegnap 5 körül indítottam és 10 előtt jutottam be.... Jó ok 2 ez benne van az elején, de azért akkor is bosszantó. 2-3 naponta azért kivárom a sort így az elején. Minden nap azért nem hiszem, hogy bevállalom.
-
Sirandrish
legenda
Aki kezdéskor a "nagy" szerokra (Zinner, Kadan) akart bejutni (mint pl én is), azoknak szerintem még pár hétig szopóka lesz. Lényegében már délelőtt 11kor már várólista van...ha csak pár ezres akkor is. Délután 4 után meg kb már mindegy ha el se indítod, mert úgy se jutsz be, max este 10körül..
-
válasz
BoneDragon #610 üzenetére
Én tegnap este sikeresen beloggoltam, akkor láttam, hogy kb. minden használt nevemet elvitték már, amit MMOkban használtam az elmúlt 20 évben - még azt is, amire a google keresés csak rám dob ki találatot.
Azóta a classal bajlódom, hogy melyik legyen. Bard tetszene, de gameplay alapján kb. olyan, mintha én hárfáznék élőben, b*ssza a fülem.
Soulfistről olvastam, hogy nem a legegyszerűbb, de a dragonball feeling jó lehet. Aztán ott van a gunslinger, de ott meg ugye igazi zongorázás kéne a 3 skillbarral. Örülnék valami olyan karakternek, amivel nem kell zongorázni, elég volt az GW2ben a core engievel. Így most a queue alatt a deathblade / shadowhunteren agyalok.
Meg egy új neven.
-
BoneDragon
veterán
Azért be kell látni, elég durva mekkora mennyiségű content zuhant a playerekre. Én is csak kapkodom a fejem, pedig lassan 20 éve fő játékaim MMO-k. Mikor meglett a hajó és megláttam a mapot és azt hogy még kis szigetekre is lehet menni gyűjtögetni pl Mokoko-t meg mindenféle sz*rságot...Jesus, levert a viz.
Most végeztem Tortoyk szigettel, eszméletlen volt, főleg az utolsó dungeon. Minden elismerésem a fejlesztőknek, eszméletlen hangulatos játékot dobtak össze és a kreativitásra sem lehet panasz. Rég nem cuppantam rá játékra ennyire. -
Raysen623
addikt
Ma déltájt benéztem és gond nélkül be lehetett lépni, ezzel már nincs gond. Este viszont még 9 után is 5000-es sorbanállás volt tegnap.
A játék továbbra is jó, pala után kiváncsi leszek a berserkerre is. A lábrugdalózós fazon nem jött be annyira, a puskás csajszi meg túl bonyolult volt elsőre. -
Iramirez
aktív tag
Sziasztok.Tegnap kezdtem el
,kérdésem, haladni kell a single résszel,és utána lehet majd multizni és gyujtőgetni meg ilyenek ?
-
Ribi
nagyúr
válasz
Ereshkigal #602 üzenetére
Nem tudni mikor lövik fel a második régiót, de lehet érdemes megvárni.
Talán Thirain ami viszonylag angol és nincs full tele, de fene tudja. -
Ereshkigal
őstag
Köszi mindenkinek!
Bejutottam egy szerverre (Trixion), megcsináltam a prológust, erre mindenki franciául pofázik... cumi, kereshetek másikat. -
Ribi
nagyúr
válasz
Ereshkigal #595 üzenetére
Szerintem keress egy "mi is ez a lost ark" videot, mert sokmindent kellene elmondani.
Mount és kompi szerveren minden karid használhatja, elég sok cucc accounthoz kötött, szóval karik nem külön állóak. Általában van valami rota szerűség, vannak töltődős dolgok, illetve dungitól is függ mit mikor kell használni. Vannak az "agyatlan" chaos dungik, ami tömegmészárlás, de vannak a nagyobb dungik ahol figyelni kell mehára, mert elrontja valaki instant wipe.
Amcsik kaptak 2 régiót, EU meg 2x + annyi lakossal kapott 1-et. Meeeert...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC R7 5700x 8/16 4.6ghz 2x16 32gb 3200mhz ram, rtx 3070, 1tb m.2 ssd
- Ducky One 3 full size billentyűzetek többféle színben és különböző kapcsolókkal
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- DJI Mavic 2 Pro drón szett - 1" Hasselblad kamerával
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest