Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Aktív témák

• Racecam

nagyúr

válasz tildy #96 üzenetére

Nos úgy látom ez a posztod már egy kicsit indulatból is született. :)

Te összekevered a saját ízlésedet a többség (olvasói többség) ízlésével.
    Azt írod:
    "...hogyha elolvasok egy írást, és azt érzem, hogy ez azért lesz kiemelve, MERT ez Racecamnek tetszeni fog. Érted? Ez így nagyon nem jól van így. Nagyon nagyon nem."

Olyan nincs és ezt sehol sem állítottam, hogy egy írás csak azért lesz kiemelve, mert nekem tetszik. Ellenkezőleg, olyat próbálok kiemelni, ami az olvasók többségének tetszeni fog. Az, hogy én is közéjük tartozom, nem jelent semmit. Ez nem az én oldalam, játszóterem, hogy kizárólag a személyes ízlésem alapján döntsek kedvem szerint.

"Igen, mert ki is mer kritikát megfogalmazni egy moderátor vagy házigazdával szemben? Hát nem sok ember."

Dehogynem, kritikát fogalmaz meg azzal, hogy nem látogatja az oldalunkat, nem olvassa az írásokat. Az általad idézett rész nem teljes, van még ott egy mondat. "Az olvasottságunk folyamatosan nő, a kiemelt cikkek látogatottsága is kiemelkedő."

A kritikát én mindig megfontolom, elgondolkodom rajta, sőt még csak azt sem mondom, hogy nem szeretem. Az előző hozzászólásomban is csupán próbáltam néhány dologra rávilágítani és elmagyarázni a szempontjainkat.

Aktív témák