Hirdetés
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
Új hozzászólás Aktív témák
-
hzsolee
őstag
válasz
venom8888 #4802 üzenetére
Ja, végignéztem. Emag is játszott, de az utóbbi 2 szállításukkal eljátszották a bizalmam. Aqua is jó, sokmindent is vettem ott mert jó áraik voltak, de aztán bezárták a fehérvári üzletet. Gondolom nem érte meg fenntartani, hisz kb mindenki csak ingyenes átvételi pontnak használta. A szállítás meg plusz 1400, tehát ugyanott vagyok mint ahol megvettem. Amúgy pepita. Azt hiszem egy ágdarálót vettem eddig náluk, az pozitív üzlet volt.... megkockáztatom megint 😁
Annyi jót olvastam erről a cuccról muszáj volt megvenni 😆😆
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mikrotik routerek
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- További aktív témák...
- Eladó Új Steam Deck 512GB, 2 év jótállásal
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- ThinkPad T14 Gen2 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 PRO 5650U 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- AKCIÓ!!! Új i5-14400F +Új 16-32GB DDR4 +H610/Z690 alaplap +M.2 NVMe SSD! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Lemezes Playstation 5 Slim , Ajándék letőlthető játékkal!
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest